CROSSHAIR (25-09-09), MicroSystem (25-09-09), PUMAOC (25-09-09)
سلام
من 1 ماه و نیم پیش یک کارت ASUS Radeon 4870 X2 که 2 گیگ هم هست و در حال حاضر توی اکثر تستها قویترین کارت گرافیک دنیا هست و (البته به همراه gtx 295) خریدم و تا 2 ماه دیگه عازم کانادا هستم و این کارت هم دیگه به درده من نمیخوره چون هیچ استفاده ای ازش ندارم و میخوام بفروشمش
این کارن 2 سال و 8 ماه دیگه گارانتی داره و گارانتی الماس خاورمیانه هم هست که معتبرترین نماینده ی شرکت Asus هست . قیمت نوی این کارت با همین گارانتی و پکیج کامل حدود 650000 تومانه .قیمت بدون کارانتیش حدود 570000 تومان و بدون پکیج کامل .من کارت خودم رو به بهترین پیشنهاد میفروشم و نظر خودم روی 550000 هست یعنی با پکیج کامل و 32 ماه گارانتی 20000 تومن از بدون گارانتیش و پکیج ناقص دارم ارزونتر میدم اگرم کسی خواست باهاش راه میام . توی پیام خصوصی قیمت های پیشنهادیتونو بدین
ممنونم
قیمت رو آوردم پایین فقط 500000 تومن و دیگه پایین تر از این برام نمیصرفه چون کارت فقط 2 ماه خریداری شده و توی این 2 ماه شاید 10 ساعت استفاده شده و حتی فن هم خاک نگرفته چون یدونه 9600gt دارم و بازی هم نمیکنم .
در ضمن این کارت تا 1391/2/25 گارانتی الماس خاورمیانه داره
آخرین ویرایش توسط mohsenp910 در تاریخ 26-09-09 انجام شده است
CROSSHAIR (25-09-09), MicroSystem (25-09-09), PUMAOC (25-09-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
من هم گرافیک خودم رو که گارانتی هم داره با قیمت 400 میدم هر کسی خواست فکر کنم قیمت این خیلی خوب باشه و نیازی به این نباشه که در مورد اینکه قیمت بالاست یا پایین نظر بدید من به این قیمت میدم اور هم کردم اما در حد نرمال و منطقی کاملاً سالم برند هم Club3D هست با گارانتی اهتمام03/09/89 هم گارانتی داره
Going To Change New HardWare Soon
MicroSystem (26-09-09)
اگر کسی واقعا خریدار باشه باهاش راه میام.قیمت پیشنهادیتونم بگین
MicroSystem (26-09-09)
کاربر شهرسختافزار
عجب انجمن باهالییه ، مدیر انجمن کاری جز پاک کردن پست نداره خسته نباشی مدیر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (26-09-09)
HWBOT SSA Member
نه که در و گوهر از دهان شما بیرون می ریزه باید پستاتونو قاب کنن بزنن تو دیوار شهرتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coopunzero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (26-09-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اکبند این کارت با پکیج کامل 565 هزار هست
http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=887
این کارت هم بیشتر از 400 نمی ارزه بنده
Overclocker (28-09-09)
|
|
حاضر به معاوضه هستی من برمیدارم ....
فروختن کارت من فک کنم برات راحتتر باشه ...
دوست عزیز شما ابتدا اولیت پست من رو بخونین بعدا نظرتون رو بگین.اولا از کجا فهمیدین این سایت کارت رو با پکیج کامل میفروشه؟من خیلی روی پکیج کامل تاکید دارم چون 14 سال توی بازار کامپیوتر هستم و با تمام شرکتهای گارانتی کر کردم و میدونم فقط شرکت ویستا یا همون الماس خاورمیانه سابق این کارت رو با پکیج کامل وارد کرده.در ضمن تنها نمایندگی معتبر ASUS در ایران برای کارتهای گرافیک فقط الماس خاورمیانه هست و بقیه شرکتها مثل دیجیتال در زمینه لپ تاپ کار می کنن.پش لطفا 2 مقوله پکیج کامل و گارانتی 3 ساله رو به قیمت اون سایت اضافه کنین ببینین چقدر میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ttvtt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مورد بعدی هم اینه که شما به اون دوستمون که کارت Club3D داره و یکسال هم بیشتر از گارانتیش مونده و در خوشبینانه ترین حالت 1 سال کارکرده هم گفتین ارزش کارتتون 400 تومن هست .خواهش می کنم به هیچ عنوان شرکت
ASUS رو با این شرکتهای معمولی هم رده ندونین.در ضمن کارت من روی هم رفته 5 ساعت روی سیستم بوده و 31 ماه هم گارانتی داره
امیدوارم این فرهنگ برای همه جا بیفته که وقتی کسی میخواد چیزی بفروشه همه فکر نکنن باید بزنن تو سر اون جنس!
MR PC (28-09-09)
دوست عزيز قيمت اين کارت ها کاهش پيدا کرده ،گارانتی ديجيتال هم در حال حاضر کاملا در ضمانت اسوس اعتبار خوبی داره ،پکيج هم کامل است ،فقط کافی از بازار آمار بگيريد
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
کاربر شهرسختافزار
حق با آقا محسنه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks