170 مفت دارید می گید
بنده خریدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل پیوست 201533
Newegg.com - PowerColor AX5750 1GBD5-H Radeon HD 5750 1GB 128-bit DDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
کارت گرافیک فوق با وضعیت آکبند (سلفون بسنه) برای فروش موجود است
گارانتی شاب تا تاریخ 92/01/25
قیمت پایه : 155
گام مزایده : 2.5
فروش فوری : 170
عکس از کالا :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
170 مفت دارید می گید
بنده خریدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جساراتا خدمت اساتید و بزرگان سایت عرض کنم که قیمتم به نظر هر کسی بالاست می تونه به راحتی دکمه ی بالایی گوشه ی راست رو بزنه و تاپیک رو ببنده .... به عبارت دیگه مزه پرانی ممنوع برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما خوبی داداش ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xsmnx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مزه چیه
من عرض کردم خریدم و اون شکلک هم برای این بود که قبل اعلام کردم قیمت مفته ( خودم اعلام کردم مفته خودم هم بلافاصله خریدم و این شکلک برای این بود که جنس مفت خریدم )
به هر ترتیب اگر فروشنده هستید یا علی نیستید یا حق
پینوشت : اخلاق بنده شوخ هست ولی به هیچ عنوان اهل کنایه زدن نیستم . اگر فکر میکردم جنس شما گران است در تاپیک شما پستی نمیزدم یا اگر میزدم مستقیما موضوع را عنوان میکردم
شما در این فروم تا جائی که سخن کذبی نفرمودید مجاز به قیمت گذاری کالای خود هستید ( بر فرض مثال بفرمائید که قیمت نوی این کارت در بازار 400 هزار تومان است )
مطمئن باشید هر کاربری اینجا بخواهد در تاپیکهای فروش به قول شما مزه پرانی کند بنده خودم خدمتش میرسم ( خلاصه اینکه اینجا pt نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
mehrdad_ab (10-09-12), Over_Cracker (10-09-12), xsmnx (10-09-12)
شرمنده رفیق ... اشتباه برداشت کردم ... عذر می خوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قول شما تو فروم هایی مثل pt اونقدر در مورد جنس و تاپیک مردم کارشناس و صاحب نظر پیدا می شه که آدم جاهای دیگه دو به شک می مونه...
بنده در خدمتتون هستم...
nima_hl (10-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks