HAMED_ARVIN (24-01-10)
HWBOT SSA Member
برادر من ایشون مثال زدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bfgocx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما می تونید با این پول برید یه 885 گرین بخرید. نه یه پاور حرفه ای !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اجبم... .
HAMED_ARVIN (24-01-10)
با سلام :
من 160 خريدارم
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseini73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما دیگه چرا آقای حسینی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان قیمت زیر 250 هزار تومن نیست.
PUMAOC (25-01-10)
UP..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 ماهی میشه.منتهی روزی ۲-۳ ساعت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز هر جا هم ببری بیشتر از این قیمت ها ازت بر نمی دارن.حالا یا بندازش رو یه سیستم دیگه و یا به یکی از دوستان بفروش.
من که می دونم یکی بهترش چشت رو گرفته!؟
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز قیمت بیار پایین تا فروش بره
|
|
شما بفرما بهتر از این پاور چیه؟که اگه مشتریم داشت بره اونو بخرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cyber861 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (02-02-10)
کاربر شهرسختافزار
من آخرش 160 هستم خواستی pm بده ، مطمئن باش gf با این قیمت برش نمیدارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks