برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بپر بالا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این گرافیک کلا یک هفته نیست که داره کار میکنه کاملا تمیز و با نو اصلا فرقی نداره ( دلیل فروش : عدم استفاده و ... )
قیمت : 215 هزار تومان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بپر بالا
کاربر شهرسختافزار
قیمت نوش الان چنده؟
من یه گرافیک میخوام تو این هفته بگیرم هیچ اطلاعی از این برند نداره ،من میخواستم 4890 با برند HIS یا Sapphire بگیرم
کاربر شهرسختافزار
من چند روز پیش 4890 سافایر قیمت کردم 280 هزار تومان بود از این کارت که قطعا بهتره اما خوب تفاوت قیمت شون هم زیاده نزدیک 70 هزرا تومان. GTX260 هم از برند های دیگه به قیمت 190 یا 210 هزار تومان هم بود اما ظاهرا کارت بالا نسخه اورکلاک شده است اگه اشتباه نکم قیمتش قطعا کمی بالاتر .
Labyrinth (20-09-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز 170 خریدارم
توجه کنید این نسخه 216 هست و قیمتش اصلا زیر 230 - 240 نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coopunzero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز این کارتها سری جدید و بهینه سازی شده نسل اول چیپ های GTX 260 که دارای Processor Cores 192 فناوری ساخت 65nm بودند هستند که با Processor Cores 216 و فناوری 55nm عرضه شدن و این باعث میشه هم قدرت بالاتری داشته باشن و هم مصرف برق کمتری داشته و باشند و حرارت کمتری تولید کنند
در ضمن این مدل OC هستش و فرکانس هسته از 576 به 590 ارتقاء پیدا کرده
قیمتش در بازار ایران حدود 240-250 هستش پس قیمت پیشنهادی شما معقولانه نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای این جنس دست دوم قیمت پیشنهاد شما N0m@d
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمت به 210 تغییر پیدا کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks