دوست عزیز 170 خریدارم
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز 170 خریدارم
|
|
توجه کنید این نسخه 216 هست و قیمتش اصلا زیر 230 - 240 نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coopunzero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز این کارتها سری جدید و بهینه سازی شده نسل اول چیپ های GTX 260 که دارای Processor Cores 192 فناوری ساخت 65nm بودند هستند که با Processor Cores 216 و فناوری 55nm عرضه شدن و این باعث میشه هم قدرت بالاتری داشته باشن و هم مصرف برق کمتری داشته و باشند و حرارت کمتری تولید کنند
در ضمن این مدل OC هستش و فرکانس هسته از 576 به 590 ارتقاء پیدا کرده
قیمتش در بازار ایران حدود 240-250 هستش پس قیمت پیشنهادی شما معقولانه نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای این جنس دست دوم قیمت پیشنهاد شما N0m@d
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمت به 210 تغییر پیدا کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز این برند با برندای دیگه فرق داره
نگفتی گارانتی داره؟
صدرصد این کارت OC شده کارخانه
177 خریدارم
شما کجا هستید؟
آخرین ویرایش توسط coopunzero در تاریخ 20-09-09 انجام شده است علت: ش
PUMAOC (20-09-09)
HWBOT SSA Member
سلام:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارت از گیگابایت GTX260 نسخه ی 216 نو و اورکلاک شده. قیمت نو با گارانتی آواژنگ 227 تازه قیمت کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیقش.....GV-N26oc-896H برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BFG قیمتش زیر 245 نیست نهایت 240 من کاری ندارم گیگا و ... چند هستن من BFG دارم BFG هم میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث بيهوده فقط صفحات زياد ميکنه ، BFG شناخته شده است ،ايشونم قيمت مقطوع ،خاستن ميآرن پايينبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks