200 مال من هزینه پست با شما با پست سفارشی هم بفرسین مشکلی نیست
واریز وجه بعد از ارسال یا واریز وجه به حساب یکی از دوستان باسابقه اینجا که شما قبول دارین
بچه ها 200 میفروشم هر کی خواست ... و باید بگم که هزینه ی پست هم به عهده ی خودتونه ... ممنون هر کی خواست بگه ...
200 مال من هزینه پست با شما با پست سفارشی هم بفرسین مشکلی نیست
واریز وجه بعد از ارسال یا واریز وجه به حساب یکی از دوستان باسابقه اینجا که شما قبول دارین
|
اگه با اون دوستمون به توافق نرسیدین من 200 خریدارم ... هزینه ی ارسال که 5 تومن می شه با شما ... فقط به شرط قرار دادن عکس از کارت گرافیک و نام کاربری در تاپیک....
احمد اقا بنده اینجا کسو نمیشناسم پس مسلما نمیتونم به کسی اعتماد کنم ... فردا براتون از کارت عکس میگیرم میزارم تا مطمعن بشید ... تنها کاریه که میتونم انجام بدم .. عذر میخوام ازتون
امید جان در عوض خیلیها من را میشناسن....بنده کابر 2010 توی این سایت هستم و اگه قرار بود خلافی میکردم کرده بودم ... میتونم واسه اعتماد سازی شماره حساب بدم خدمتتون زنگ بزنید بانک استعلام کنید .. شماره تلفن ثابت و کد پستی هم میدم خدمتتون که توی بعضی از سایتها میتونید استعلام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid1223 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
205 با پست هستم
سلام دوستان اینجوری که معلومه هنوز مزایده برقراره ... پس بازم صبر میکنیم ببینیم کی بیشترین قیمتو میده ...
omid1223 (19-10-12)
|
240 ؟! 6770 !
6850 رو 300 میدن ...
Rezasam1 (19-10-12)
یعنی گرون یا ارزون ؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi8063 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که نفهمیدم
ولی حتماً یه سر به بازار بزنید
450 GTS دارن290 میدن
omid1223 (19-10-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks