برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...........
با سلام
دوستان من این پاور رو دارم و چند ماهی میشه ازش استفاده میکنم و کاملا سالم و سلامت هست و تا 1389/5/3 گارانتی داره هر کس میخواد قیمتش رو از طریق پیغام خصوصی اعلام کنه... و قیمت نو این پاور 199 تومان هست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...........
کاربر شهرسختافزار
میشه بپرسم برای چی میخوای بفروشیش ؟؟؟ پاور خوبیه که .....
AlleN (28-08-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرتضی جان تو پیغام خصوصی جوابتونو دادم.
murizaki_2000 (28-08-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز قیمت نوی این پاور 189 هزار هست نه 99 هزار بعدش هم فعلا که تولیدش قطع شده جاش 1035 میخواد بیاد
serpens13 (28-08-09)
خواهشا دیگه پست بیخود نزن ... چون این موضاعاتی که میگید به شما ارتباطی نداره تاپیک برای فروش هست نه اینکه شما بیایید واسه من توضیح بدید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که نمیخوام کلاه سر مردم بزارم هر کس سراغ داره سایتی که این قیمت میده رو اعلام کنه تا ما هم پستمونو به 189 ویرایش کنیم ...
والا لیون کامپیوتر نماینده گرین هست من هم تو سایت لیون این قیمت رو دیدم ...
آخرین ویرایش توسط DOMINATOR در تاریخ 28-08-09 انجام شده است
AlleN (28-08-09), murizaki_2000 (28-08-09)
|
|
قیمت لطف کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا یه قیمت پایه بگو. الان ما یه چیز میگیم بهت برمیخوره.
ولی خوب 30درصد هم از 190 کم کنیم حالا میشه 133 تومان.
حالا من خریدارم. پست بده قیمتتو بگو.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks