سلام دوستان ...
یک عدد هارد مکستور IDE با ظرفیت 80 گیگابایت به فروش میرسه . لازم به ذکر هست که این هارد ساخت سنگاپور هست .
قیمت پایه : 20 هزار تومن .
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
سلام دوستان ...
یک عدد هارد مکستور IDE با ظرفیت 80 گیگابایت به فروش میرسه . لازم به ذکر هست که این هارد ساخت سنگاپور هست .
قیمت پایه : 20 هزار تومن .
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
کاربر شهرسختافزار
10تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سالم هست یا ....
دوست عزیز هارد 80 IDE رو در بدترین شرایط 18 میخرند انوقت شما میگید 10 هزار تومان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
البته رنگ فروشنده هم مهمه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Labyrinth (17-11-08)
کاربر شهرسختافزار
رنگ فروشنده مهم نیست برای من!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون پست زیاد ندارم اینجابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک رفته بود پایین گفتم بیارمش بالا.
بده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودمم یک دونه 80 دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 16 ميخوام.ميدونم قيمت خوبي نيست ولي اگه كسي بالاتر نخواست ميتونم براتون بفروشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Hamid65 در تاریخ 17-11-08 انجام شده است
|
|
कभी हार
دوستان توجه کنند 20 تومن مشتری دارم در نتیجه لطفا پایین تر از 20 تومن پیشنهاد ندید ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
سلام :
من خريدارم ولي تا بعد از الکامپ به ما فرصت بده اگر امکانش هست ...
همون 20 خريدارم ... خواستي بيا الکامپ با هم حساب کنيم !
چون من اون يکي سيستمم رو هم مي خوام راه بندازم ...
اگر رم SD هم داشتي خريدارم ...
कभी हार
شما قطعی میخوای ؟ اگه میخوای من برات نگه میدارم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معلومه مي خوام ! گفتم بيارش نمايشگاه که اصلا نمايشگاه نيومدي !
حالا آدرس بده فردا ميام مي گيرم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks