MoSi 1 (23-06-14)
سلام دوستان همون طور که نوشتم یکسری قطعه جدید بعلت ارتقا (لینک) که به قرار زیر هست برای فروش گذاشتم :
در ضمن این نکته رو بگم که
1- قطعات رو بصورت یکجا میدم اما اگه برای همش خریدار باشه مشکلی نیست.
2- این قطعات بصورت حرفه ای ست شدند (مچ شدند) و ماهیت این سیستم برای پردازش گرافیکی بسته شده اما نه اینکه برای کارهای محاسبانی مناسب نباشه.
3- اونایی که یکجا سیستمو بخرن در اولویت هستند.
4- عکسها با نام کاربری خودم در سایتی دیگه هست که برای اطمیانان هم میتونید پخ بدید...
مادربرد ASUS M4N78 با ساپرت AM3 و رم DDR2 (سایت سازنده + مشخصات)
قیمت مقطوع : 75
لینک سایت سازنده :Motherboards - M4N78 SE - ASUS
کارت گرافیک : برند معروف XFX و مدل Nvidia Geforce 9600 GSO 1.5GB ورژن farCry2
قیمت مقطوع : 99
اطلاعات بیشتر تکشات : XFX launches Far Cry 2 Edition 1.5 GB XFX GeForce 9600 graphics card - TechShout
پردازنده AMD Athlon 64 X2 DualCore 5200
قیمت مقطوع : 76
لینک سایت سازنده : AMD Processors for Desktops: AMD Phenom™, AMD Athlon™ FX, AMD Athlon™ X2 Dual-Core, AMD Athlon™, and AMD Sempron™ Processor
رم دو عدد 800 2GB DDR2
قیمت مقطوع : 86 (هردو)
لینک سایت سازنده : http://www.patriotmemory.com
لینک میهنمارکت
پاور گرین Green GP430A که گزینه مناسبی برای این سیستمه >> فروخته شذ
قیمت مقطوع : 99
لینک سایت سازنده : Green GP430A Power
لینک میهنمارکت
آخرین ویرایش توسط Arman263 در تاریخ 23-06-14 انجام شده است علت: حذف
MoSi 1 (23-06-14)
|
حاجی من رم هاتو فقط خریدارم . منتها باید هماهنگ کنم . بهت خبر میدم.
خدا خیرت بده خیلی ذنبال این نوع رمهات بودم . دمت گرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی نیست! فقط گفتم دیگه اگه کسی قطعات بیشتری رو یجا بخواد اولویت با اونه... همینجا اعلام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoSi 1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا عکس با نام کاربری و "شهر سخت افزار" قرار دهید
*MoJtAbA* (23-06-14), Arman263 (23-06-14), M A H R A D (23-06-14)
چشم،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان به علت عجله داشتن تا امشب میتونم صبر کنم... و اگه فروش نرفت فردا میبرم بازار برای فروش... پس اگه این سیستمو لازم دارید تا امشب بگید. مرسی
|
سلام
به همراه پاور و مودم 320؟
سلام متاسفانه پاور موجود نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Omid_Boy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با 390 تومن با مودم.
320 بدون مودم.
هزینه ارسال هم بامن.
امشب پایان تاپیک
سلام، بلاخره راهی پیداکردم که شما با اطمینان میتونید خرید کنید.
سایت esam.ir بصورت یک واسطه با مجوز معتبر عمل میکنه و تمام اطلاعات شخصی شما رو در هنگام ثبت نام ثبت میکنه (ملی و آدرس منزل و.. )
همچنین تا اونجایی که من فهمیدم شما اول پول رو به حساب سایت ایسام میریزید و پس از تایید سایت مزد خودشو برمیداره و به حساب من میریزه.
اگه هنوز قصد خرید دارین به آدرس :
فروش مادربرد، کارت گرافیک، رم، cpu قیمت مناسب || شماره کالا:394984
مراجعه کنید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks