پرینتر رو کمتر بدین خریدارم...
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای عایق بندی از وازلین استفاده می کنیم - این مادربورد غیر ایر کولینگ تا به حال کولر دیگه ای رو ندیده و خوب یکم به دلیل اینکه چند ماه هست رو میزمه خاک خوردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام این سی پی یو سوکت 1366 هست 6 هسته داره و 12 رشته 32 نانو متری هم هست در مورد چیش شما سوال دارید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahid_lok برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز همه وسائلش کامل هست گارانتی سام سرویس هست نمی دونم چقدر گارانتی داره پیکسل سوخته به تعداد کم داره اونم از اول سوخته بوده که من خریدم نه در حین استفاده فکر کنم 2 3 تایی بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FATALITY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضربه نخورده اورکلاک هم شده تنها ایرادی که داره به دلیل اینکه من کیبورد رو روی پایه مانیتور میگذارم کمی خط در روی پایه مانیتور افتاده و اما همه چی اون سالم هست
سلام دوست عزیز فکر کنم قیمت فوق عادلانه ای براش در نظر گرفتم چون کاتریج از سری قابل شارژ هست و اون طور که با خبر شدم سری جدید بعد از تمام شدن کاتریج می بایستی با یک کاتریج نو جایگزین بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده ولی یه لینک از سی پی یو می دید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
خدمت شما : http://ark.intel.com/Product.aspx?id=47932برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahid_lok برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks