برند معتبر چون امتحان کردم از این مدلای دیگه مچ نمیشه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا گیگا . سپ فایر
برند معتبر چون امتحان کردم از این مدلای دیگه مچ نمیشه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا گیگا . سپ فایر
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
همون بهتر گیگا گیرت بیاد ضمننا دوست عزیز اینو بدون در 4870 هیچ برندی فرق نمی کنه البته تازگیا چرا اما تا 2 ماه پیش هر شرکتی تنها حق چسبوندن برچسب رو بر روی برد داشتند :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتی آکه...یعنی از جعبه در نیومده؟؟؟
من HD4870 Sapphire دارم...با حدود 4 ماه کار کرد...کاملا سالم و با گارانتی یونیکام...خب شما بگو ببینم چی داری در بساط؟
Overclocker (30-12-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه چی ذر بساط داریم از جعبه در اومده 1 هفته کار کرده ولی مادربردم ای ام دی هست و با ای تی مچتره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bundles: assisin gred orginal Bus Type: PCI-E 2.0 GPU Clock: 760 Mhz Memory Bus: 256 Memory Type: DDR3 Memory Size: 512 MB Memory Speed: 2280 Mhz Thermal Solution: FANSINK Minimum Power Supply Requirement: 450 Watt Outputs: HDTV, Dual-Link DVI Card Dimensions: 10.5" x 4.376" x 1.5" Feature: Warranty: Package Contents: DVI Adapter, 6 Pin Y Power Cable, DVI to HDMI Adapter, SPDIF Cable
نشد دیگه...من گفتم اگه آکه بگیرم راحت آبش کنم و بعد برم GTX260 بخرم وگرنه 9800GTX به کارم نمیاد...حتما پیچ هم شده دیگه...نه شما گفتی آک من گفتم تعویض وگرنه دست 2شون 100تومن اختلاف قیمت میخورن...3 ماهو یه هفته نداریم...دست 2 دست 2 بیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه بابا مگه ابلهم HD4870 بدم 9800GTX بگیرم...من فقط با همتاش در انویدیا یعنی GTX260 عوض می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 30-12-08 انجام شده است
Moein (30-12-08)
پس بلاخره مورد مورد نظر رو پیدا کردی؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی که Nvidia نخواد و ATI بخواد.دوستان کارشکنی نکنین این معامله انجام بشه.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks