حتما دوستان از دستش ندین ssd عالی ای هست ها
حتما دوستان از دستش ندین ssd عالی ای هست ها
|
به من رسید ختم تاپیک.
ایشون اول پول می خواست بنده اعتماد نداشتم
برای این که تاپیک این آقا بالا نیاد همینجا بگم.
ایشون قبل از این که با من هماهنگ کنه بریده و دوخته! حتی قبل از این که با من تماس بگیره تاپیک رو مجددا باز کرده! واقعا نباید همینطوری به بعضیها اعتماد کرد!
ایشون هی پول پول میکرد و از من می خواست روز 5 شنبه شب پول بزنم! بنده اعتماد نداشتم و منصرف شدم که جمعه ساعت 3 pm که بیدار شدم با امتیاز منفی و یه سری حرف ها مواجه شدم !! بنده هم منصرفتر شدم.
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 26-04-13 انجام شده است
یا به عبارتی پول نداشتم سر کار گذاشته بودم راحت بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نمیکنم در pt یوزر کم سابقه ای باشم حداقل یک دلیل بگو ادم خندش نگیره
خریدار سرکار گذارنده ای بیش نبود
فروش ادامه داره
آخرین ویرایش توسط kdo در تاریخ 26-04-13 انجام شده است
هر چی شما بگی! شما کارِت خراب کردن.
lorn (26-04-13)
داداش فکر نکنم بدونی با کی داری اینطوری صحبت می کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kdo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعید جان یکی از با سابقه ترین افراد تو این فروم هستن دسته کم سابقه فعالیت 5-6 ساله دارن نه تنها اینجا بلکه مطمئنا خیلی جاهایی که حتی شما توشون فردی تازه وارد هستین ایشون سابقه طولانی فعالیت دارن و مورد اعتماد هستن
PUMAOC (26-04-13)
|
برای ما که بینمون همچین فردی با سابقه حساب میشه متاسفم ربطی به با سابقه بودن نداره مربوط به شعور یک انسان هست که کسی رو سرکار نذاره من تاحالا نشده بگم چیزی رو خریدارم ولی نخرم حتی شده ضرر کنم باز هم میخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قیمت 230 فروخته شد و ارسال شد ختم تاپیک
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks