با سلام به دوست عزیز گرافیکت رو با کارت گرافیک GT610-SL GYGABYTE تعویض میفرمایید منتظرم
با عرض سلام و تقدیم احترام خدمت بزرگواران و دوستان عزیز و سخت افزاری سایت بزرگ شهر سخت افزار
بعد از چند وقتی منم هوس کردم یه ارتقاعی به این سیستم زغالیم بدم که با توجه به این موضوع تصمیم گرفتم گرافیک خوشگل و پرقدرتم رو در ازای یه گرافیکبالاتر و جدیدتر تعویض کنم . این گرافیک رو همه دوستانی که به نوعی با دنیای گرافیک سروکار دارند رو میشناسند و میدونن گرافیک خوب و خوش قدرتیه والبته به ادعا . اگه بخوام از گرافیک بگم کارت در سلامت کامل به سر میبره هیچ مشکل خاصی هم نداره حتی در حد یه مولکول کاملا تمیز و سوسول هم هستباهاش هیچ کار سنگینی هم نشده رو سیستم خوبیم بوده با پاور عالی که از لحاظ تامین برقش هیچ کم و کاستی هم نداشته / دارای گارانتی تا ماه دوم 2014
اررور معروف ساپورت نکردن یا مشکل داشتن با درایو رو که شایع هم هست رو نداره / اورکلاک کردن رو که بنده اصلا بلد هم نیستم / فقط شبها روشن بودهاونم برای چند ساعت اهل بازیم نیستم که بخوام انواع بازیهارو روش نصب کرده و بازی کنم فقط چند بار فوتبال زدم باهاش خلاصه هیچ دردو مریضی ندارهو اینو هم تضمین میکنم ... ( تنها نکته قابل گفتن اینه که کارت گارانتیش گم شده که هیچ مشکلی نداره و شرکت فقط با لیبل کارداره نه با کارت گارانتیش )بحث های کارشناسی و اسپم وغیره هم آزارده فقط رعایت کنید که پشیمون نشمبا گرافیکهای مدل : msi gtx 660ti pe/oc یا همین مدل با برندهایی مثل asus هم تعویض میشه / گرافیک مدل : gtx 580 هم تعویض میشه با برند معتبر
( مدلهای غیر رفرنس مد نظرم هست )
در صورتی که نتونستم طی چند روز اقدام به تعویض کنم میزارمش برای فروش البته اولویت با تعویضه نه فروشقیمت پایه : .....فروش فوری : ......دوستان بنده فقط شبها خونه هستم و انلاین و پاسخگوی سوال شما پس اگر در طی روز سوال داشتین و بنده ج ندادم ناراحت نشین
طبق قوانین عکسم گذاشتم اونم با کیفیت 1080 که بتونین زوم کنید ....... اگر وقت کنم یه تست هم از 3dmark براتون میرازمعکسهایی که با جعبه مادربرد گرفتم فقط برای خوشگل شدن عکسهاست !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپیروز و سربلند باشین
|
با سلام به دوست عزیز گرافیکت رو با کارت گرافیک GT610-SL GYGABYTE تعویض میفرمایید منتظرم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط no5233 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه متاسفانه فقط با مدلهای ذکر شده یا همرده تعویض میشه
مدیر مربوطه تایپیک بسته شود لطفا ....
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks