کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vaziri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین آیا طرف خریدار واقعی هست یاخیر؟؟؟
میگن آدم هر کار بدی انجام بده همین دنیا نتیجشو میبینه. این جمله رو بعنوان امضا تلقی کنید...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vaziri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست عزیز من هم که گفتم معلوم نیست بخوان ، ولی اگر ایشون نخواستند الویت بعدی شما هستید ، ولی اگر اوکی بودند به دلیل بالاترین پیشنهاد به ایشون فروخته می شود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lop_lop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
حتما وزیری جان.قسمت هر کس باشه...
میگن آدم هر کار بدی انجام بده همین دنیا نتیجشو میبینه. این جمله رو بعنوان امضا تلقی کنید...
vaziri69 (03-02-11)
کمتر از 8 ساعت تا پایان حراجی
الویت دوستان تا فعلا به ترتیب:
1-marine از سایت hotoverclock ، قیمت پیشنهادی 140 .
2- loplop از سایت pcnetwork ، قیمت پیشنهادی 132 .
3 - shirazfish از سایت persiantools ، قیمت پیشنهادی 131 .
کاربر شهرسختافزار
وزیری جان خبری از marine نَشٌد؟
vaziri69 (04-02-11)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lop_lop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا دوست عزیز هنوز به بنده خبری ندادند.
اگه 140 میخواد
تمومش کنین دیگه
اگه نمیخواد بگید یه قیمت بدیم
|
|
کاربر شهرسختافزار
132000بالاتر نبود؟؟؟
وزیری جان کجایی؟؟؟
.....................
الان ساعت 23:45
فقط 15 مین مونده.
آخرین ویرایش توسط lop_lop در تاریخ 04-02-11 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام
وزیری جان
با عرض شرمندگی عزیز. اقا من رو معاف کنید . من منصرف شدم.
قصد دارم 4890 بخرم . ببخشید. و شرمنده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks