چه عجب بلاخره رضایت دادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست عزیز شما شماره حساب رو برام با شماره همراهتون ارسال کنید
منم آدرس رو میدم
کاربر شهرسختافزار
شماره حساب بدم دوست من؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آدرس بگیرم؟
چه عجب بلاخره رضایت دادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست عزیز شما شماره حساب رو برام با شماره همراهتون ارسال کنید
منم آدرس رو میدم
کاربر شهرسختافزار
اینم عکس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چطوره؟
کی پول رو واریز می کنید؟
پخ رو چک کنید
کاربر شهرسختافزار
چطوری خوش قولبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
باز چی شد نکنه این دوستمون goldberg2000 بد قولی کرده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (14-03-10)
کاربر شهرسختافزار
آره برادر دو سه تا مشتری ما رو پروند بعد گفت پول کم دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NVIDIA>ATI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به منم همین رو گفته بود.ولی من به محض اینکه مشتری خوب گیر آوردم فروختم.فکر کنم کار این بنده خدا همین باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
قصد جسارت ندارم ولی برای خرید دی وی بی هم امروز امروز دست بنده رو تو حنا گذاشته بود
البته شاید بنده خدا واقعا مشکل داشته !
esyoo (14-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks