سلام
در مورد قفلش مطمئنی
چون بچه های pt ((آقای اسلامی)) داره کپیش رو میفروشه
جالبه خریدشون هم اشتراکی بود
عضو VIP شهرسختافزار
درود ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک پک آموشی تعمیرات قطعات سخت افزاری که چند ماه پیش از سایت www.tamirkaranebartar.ir خریداری کردم زیر قیمت خرید به فروش میرسد ...
بسته 69 هزار و 5 پول پست که میشه 74 رو خریداری کردم ...
آدرس محصول از محلی که خریداری شده ...
این پک شامل 12 سی دی فیلم آموزشی میباشد ...
5 سی دی مربوط به تعمیرات جامع مادربورد و 7 سی دی دیگر مربوط به دیگر قطعات کامپیوتر میباشد که آموزش تعمیر قسمتهائی که عمده خرابی ها از اون قسمت میباشد رو به طور کلی آموزش میده ... از موس گرفته تا هارد و مانیتور و دیگر قطعات ...
این سی دی ها دارای قفل میباشد و تحت هیچ شرایطی قادر به شکستن قفل و تکثیر یا کپی آن نخواهید بود ...
من خودم با نرم افزار به هزار فلاکت و بدبختی تونستم با فیلمبرداری از صفحه مانیتور مجموعه رو واسه خودم نگه داشته و ضبط کنم که البته خیلی خیلی وقتم رو گرفت ... ولی با افت کیفیت و حجم بالا ...
این مجموعه به قیمت 50 هزار مقطوع به فروش میرسد ( به همراه یک عددکارت دیباگر رایگان اشانتیون)
ضمنا سی دی ها چاپی بدون حتی یک سر سوزن و یک نخ مویی خش (کاملا سالم و عالی ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
در مورد قفلش مطمئنی
چون بچه های pt ((آقای اسلامی)) داره کپیش رو میفروشه
جالبه خریدشون هم اشتراکی بود
عضو VIP شهرسختافزار
در مورد کپیش مطمئنم ... لطفا آدرس این آقائی که داره کپیش رو میفروشه به من بده ... تا به شرکت معرفی کنم و مژدگانی بگیرم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
منتظر لینک شما هستم ... همچنـــانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
http://forum.persiantools.com/t149839.html
اینو ببین تا مطمئن بشی ولی اگه خودش بود بیخیال مژدگونی شو
بگو باشه
یادت باشه قول دادی آقا وحید
D J V A H I D (04-09-10), K1LOU (04-09-10)
عضو VIP شهرسختافزار
درود ... آقا ظاهرا خودشه ... البته این گفته 4 تاش مادربورده ولی مال من 5 تاش مادربورده ... شاید مجموعش با مال من فرق داشته باشه یا مال شرکت دیگه ای باشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال باید مطمئن بشم ...
ممنون از اطلاع رسانی ...
|
|
کاربر شهرسختافزار
دفعه بعد خواستی همچین کاری کنی مجبور به فیلمبرداری نیستی به راحتی میشه ایمیج گرفت و رایتش کرد.
امیدوارم به قیمت خوب فروش بره.
عضو VIP شهرسختافزار
اگه کسی از دوستان واقعا مجموعه رو لازم داره ... پیغام بده ... یه جوری باهاش کنار میام ...
عضو VIP شهرسختافزار
up TopiC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
درود ...
این بنده خدائی که تو پرشین تولز قفل مجموعه رو شکسته بود و به فروش گذاشته بود ... که البته اگه پستها رو هم بخونید متوجه میشید واسه بعضیا مجموعه رو ناقص فرستاده یا سی دی خش داشته یا خونده نشده ... اینا بماند ...
من با شرکت تماس گرفتم ... الان پیگیرش هستن که طرف رو گیرش بیارن ...
دیگه مملکت به این کشکی هم نیست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر خبرهای جدید باشید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks