با سلام
دوستان من این کیس رو به همراه یه دونه نئون ترمالتیک با نور آبی و یک عدد فن هوشمند ترمالتیک میفروشم ... فقط چند نکته ای رو خواستم بگم کیس کاملا تمیز هست بدون حتی یک خش کوچیک و کوچکترین مشکلی توش دیده نمیشه و نوش 140 هست بهتره بگم این کیس فقط فنش یه خورده خاکی شده همین البته 140 فقط کیس هست نئون هم 15 تومان هست و جداگانه خریدم و در بالای کیس نصبه و تمام کیس رو روشن میکنه و واقعا ظاهر بسیار زیبایی به کیس میده و در ضمن این نئون به صدا حساس هست مثلا میتونید با تغییر حالتش روی حساسیت به صدا با صدای موزیک خاموش و روشن بشه واقعا جالبه و فن پشتی کیس هم معمولی بود که اون رو هم عوض کردم و این فن ترمالتیک رو گرفتم که روش دما رو نشون میده + میزان نویز فن و نوشته THERMALTAKE که روی این فن به حالتهای مختلفی نمایش داده میشه و خیلی زیباست و این رو هم 17 گرفتم . و همه قطعات کاملا سالم و تمیز هستند هر کس خریدار هست اعلام کنه باهاش راه میام... برای کسی که میخواد سیستم جدید بگیره واقعا انتخاب خوبیه چون واقعا کیس تمیز هست .... کیس + نئون + فن ترمالتیک رو همه رو با هم میفروشم .... قیمت خودتون رو اعلام کنید فقط خواهشا از خودتون قیمتهای خنده دار رها نکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصاویری از کیس NZXT TEMPEST
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کیس دارای درب شیشه ای هست و قطعات داخل کیس به راحتی قابل رویت هستند و 4 فن 12 سانتی و 2 فن 14 سانتی داره و کیس خیلی خنکی هست و با همه نوع قطعه و کارت گرافیک سازگاره و همچنین قابلیت نصب واترکولینگ رو داره ...
همان طور که در تصویر بالا مشاهده میکنید فن پشتی کیس یک فن 12 سانتی معمولی هست که بنده این فن رو تعویض کردم و بجاA اون فن ترمالتیک که توضیح دادم رو نصب کردم و دوفن سقفی کیس هم دو فن 14 سانتی هستند که واقعا بی صدا هستند در ضمن بر روی درب شیشه ای کیس نیز یک فن 12 سانتی با نور آبی نصب هست و همچنین دوفن 12 سانتی هم در جلوی کیس هست که جریان هوا رو به داخل کیس هدایت میکنه و واقعا این کیس دارای کولینگ بسیار عالی هست و کاملا مشخص هست در کل پشیمانی نداره خریدش ...
FAN TT 12 CM A2460
TT NEON
با تشکر.

Bookmarks