مهدی جان چرا قصد فروش داری؟
عضو VIP شهر سختافزار
کارکرد کمتر از یکماه
قیمت : 47000 تومان مقطوع
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیغام خصوصی بفرستند .
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مهدی جان چرا قصد فروش داری؟
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
کاربر شهرسختافزار
قيمت نوش چقدره؟
عضو VIP شهر سختافزار
راستش از اور رو بصورت مقطعی استفاده میکنم و هیچوقت بصورت ثابت اور رو روی سیستم قبول ندارم و وقتی که از CPU رو حالت دیفالت استفاده میکنم دیگه دلیلی برای استفاده از این کولینگ نمیبینم (البته در آینده یک نیم نگاهی هم به واتر کولینگ و ... برای ثبت رکورد دارم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته دوستان میدونن که بنده خیلی کم پیش میاد که یک قطعه رو به مدت طولانی نگه دارم و این موضوع به عینه تو گوشی موبایل و قطعات سخت افزاری کاملا مشهوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن قابل شما رو هم نداره عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا قیمت نو رو ندارم اما خودم 57 خریدم و فکر میکنم نو هم تو همین قیمتها شاید هم بالاتر باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدقيمت نوش چقدره؟
Surpriser (14-10-08)
Mehdi_Full (14-10-08), Surpriser (14-10-08)
کاربر شهرسختافزار
مهدی جان هنوز موجوده ؟ قیمت رو هم با من راه میای : همکار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
قیمت رو بالا میگی
حتماً خمیرش هم استفاده شده
نوش 57 باشه 10 تومن بیشتر میزاری نو میخری.....
CPU : Intel E8400 @3.00 @3.00 Mainboard : Asus P5Q-EMemory : 2*2GB Crucial Ballistix 4-4-4-12 ,2.00VoltVGA: Sapphire HD4870 @750/900 PCI-E 2Powe : Silver Stone 850W 60AAll Setting Default
ببخشید این کولر هنوز موجوده ؟
اگر هست قیمت آخرتون رو بگید ممنون میشم . / مرسی
عضو VIP شهر سختافزار
به اندازه 3-4 بار استفاده موندهحتماً خمیرش هم استفاده شده
بله موجود هستببخشید این کولر هنوز موجوده ؟
اگر هست قیمت آخرتون رو بگید ممنون میشم . / مرسی
47000 تومان
اقا مهدی قیمتت بالاست پایین تر بدی شاید مشتری شم !!!!
راستی من از تبریزم چطوری میتونیم معامله کنیم ؟؟ شما از کجا هستی؟؟؟
از تهران اگه باشی برام اسونتر اگه تو قیمت باهم را بیاییم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks