قیمت
بدون گارانتی هم که ست ......
سلام،
آقا علاوه بر اون سیستمم که تو پست زیر شرحشو دادم این لپتاپمم هست با این مشخصات:
http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=159217
خیلی نو هستش و فقط دو - سه ماه کار کرده و بیشتر خاموش بوده ( به قول معروف برای خانم دکترس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )MODEL : XPS 1530 Black
CPU : 2.5 GHz Core2 Duo T9500 / 6 M Cache / FSB 800
RAM : 3GB DDR2
HDD : 320 GB SATA
LCD : 15.4" WXGATrueLife
ODD : DVD+/-RW DL
VGA : 256 MB Geforce 8600 GT
WEIGH : 2.6 KG
BATTERY : 6 Cell
OTHER : Modem,Web Cam,Finger Print,Bag
MADE : Malaysia - Custom by CANADA
GUARANTEE : EMERTAT
دوستان اگه تمایل به خرید دارن قیمت بدن به بیشتربن قیمت میدم.
ممنون
|
|
قیمت
بدون گارانتی هم که ست ......
سلام دوست عزیز
ای کاش یه قیمتی را پیشنهاد میکردی تا متناسب با قیمت شما من هم قیمت میدادم.
به هر حال بوجه ی من محدوده تقریبا 250000تومان دارم.
راستی نگفتید که گارانتی هم داره یا نه؟
خوب معلوم هست بدون گارانتی هست ....
اگه تمیز باشه هول هوش 600 میخرن شاید ...
250 تومن؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arzf22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالب بود.
دوست عزیز 2 ماه گارانتی داره هنوز،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم انگار شما به بز خرای کامپیوتر یه سور زدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از تمیزم تمیز تره چون زیاد باهاش کار نکردم و همش خاموش بوده.
نمیدونم چرا تو کشور ما همه میخوان ارزون بخرن گرون بفروشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (09-09-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
شما خودت یه قیمت پایه بده که کسی قیمت پرت نده بعدشم اگه شد یه عکس بگذار؟کدوم شهری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط deremel400 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین دوست عزیز قیمت دادن به انصاف آدماستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگه یه مدل آکبند همین XPS 1530 رو ببینین بعد بیاین لپتاپ منو ببینی متوجه میشین چرا آدم ناراحت میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان قیمت نوی همین مدل که اکثرا چینی هم هستن بین 1450000 تا 1550000 تومن هست
در کل قیمت رو بین 1200000 تا 1300000 گزاشتم
همون جوری که گفتم سالمه سالم چون زیاد استفاده نشده واقعا و بیشتر خاموش بوده و به تضمین میدم. نه بازی کردم باهاش نه کار گرافیکی.
از گارانتیشم 2 ماه مونده که امرتاته.
در ضمن این ازین چینیها که تو بازار ریخته نیست و مالزیه اونم به سفارش کانادا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر خریدار بودین با آرشیو MP3 میدم و هرچی توش بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم عکساش
اگه 700 خواستی بفروشی من خریدارم.
کاربر شهرسختافزار
من هم 800 خريدارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks