reza76622201 (27-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام ... یکدستگاه مترجم جیبی پارس حساب مدل N-20 ... با کارکرد 4 روز بسیار تروتمیز به فروش میرسد ... (قیمت پلمپش 98 تومنه ...) دستگاه نو ... نو هست ... با کارتن و تشکیلات ... فوری به فروش میرسد ... لازم به ذکر هست که تاریخ شروع گارانتی از 88/5/30 به مدت یکسال گارانتی تعویض میباشد ... با امکانات ...
انگلیسی به انگلیسی ... فارسی به انگلیسی ... انگلیسی به انگلیسی ... ماشین حساب ... ساعت زنگ دار ... مبدل انواع ارز و مسافت و اندازه گیری ... دفترچه یادداشت ... افعال بیقاعده ... کلمات روزمره ... دفترچه تلفن ... تقویم ... با قابلیت رمزگذاری روی دستگاه ... تلفظ فونتیک ...حروف وفونت بزرگ وخوانا...مترادف ومتضاد...حافظه دائمی شامل ۱۶ میلیون کاراکتر...پیغام یادآوری...وقت جهانی...ساعت وتقویم ایرانی ومیلادی...قابلیت اتصال به کامپیوتر...
لوازم جانبی شامل CD، کیف چرمی،کابلهای ارتباطی،آداپتور ودفترچه راهنمای فارسی
دلیل فروش : نیاز به پول ...
( دستگاه کاملا سالم و تمیز به شرط )
قیمت در شیراز : 80
قیمت در شهرستانها : 85 با پست
دستگاه با نو هیچ فرقی نداره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza76622201 (27-07-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
بچه ها کسی لازم نداشت ؟ برم جای دیگه ؟ واقعا ارزش خرید رو داره ها !!! مخصوصا واسه دانشجوها و کسانی که زبان میخونن !!!
(اعتبار تاپیک فقط تا فردا شب 88/5/5 )
reza76622201 (27-07-09)
کسی از این دستگاه داره که راضی باشه؟
آخرین ویرایش توسط satellite2 در تاریخ 24-08-09 انجام شده است
سلام من اين دستگاه و ميخوام . خواهرم رشتش مترجمي زبان هست اين دستگاه بهدردش ميخوره
من آستارا هستم چه طور ميتونم سفارش بدم
عضو VIP شهرسختافزار
واستون پيغام خصوصي گذاشتم ... بريد ببينيد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط داريوش قنبري برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
دستگاه هنوز موجود هست ... دارم ازش استفاده میکنم ولی دیگه لازمش ندارم ... دورم تموم شده ...
هر کی خواست خبر بده ...
10 تومن کاهش دادم قیمت رو ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
قیمت نوش الان چنده؟ مدنظرم هست بخرم منتها با قیمت پایین تر چون میخواستم اسپم ندم از اون موقع تا حالا اینجا پست ندادم:دی
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط be careful برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداشکال نداره عزیز ... ببین ... این ارزون ترین ولی در عین حال کاملترین مترجم جیبی هست که تولید شده (بدون هیچگونه سانسور کلمه ای )
ارزون تر از این هم عمرا گیرت نمیاد .. برو سوال کن ...
الان هم شده 95 تومن ...
دیگه مدل بعدیش میشه 220 - 245 - 370 -400 و در نهایت یه مدل هست که mp3 میگیره و صفحه رنگی و تمام لمسیه 450 میشه ...
انتخاب با شماست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 20-01-10 انجام شده است
اره خوب خبرش رو بهت میدم حتما.اگه شد میام یه نگاهی هم میندازم ببینم اون چیزی که میخام هست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks