قابل توجه بعضیا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://translate.google.com/translat...70&sl=ro&tl=en
کارت 465 یکی از معدود کارتهای آنلاکی کمپانی nvidia است
کاربر شهرسختافزار
ماشالله بخاریی هم هستن واسه خودشون ! :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت خیلی مناسبه !
نیما جان من این چند قطعه رو دارم فکر میکنی چند بشه فروختش که اگه تا اون موقع کارت ایشون فروش نرفت من برش دارم ؟
giga ep31
e2180
maxtor 160gb
2*1gb patriot 800mhz
Gainward GTS250 1gb ddr3(اون نسخه که اورکلاک شده و دارای دو کانکتور 6 پین پاوره )
vaziri69 (27-11-12)
|
|
آخر بخاریه یا قیمتش مناسبه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مادربردتون GA-EP31-DS3L است و قطعاتتون تمیزه پول این کارت راحت از توی این قطعات در میاد
اگر 330 پایه فروش هستی منم پایه خرید هستم تا کارتو نبردند بخری ( البته خودت استادی ولی پاورت هم باید جواب بده ها )
اگر قطعات را در بازارچه بگذاری، احتمالا با قیمت بالاتر میتونی بفروشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قیمتش خوبه واقعاً ! مخصوصاً اگه به 470 آنلاک شه ، 470 رو حدود 400 اینا دیدم تو فروم ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره خودشه ولی همه قطعاتم زیاد سره حال نیست ! بورد صداش از اول مونو بود (سوکت سبز رنگ سمت چپ صدا نداره ولی اگه به هر سوکتی زد و از نرم افزار Front رو روش تنظیم کرد حل میشه .) ولی به جز این ترو تمیز مثل روز اول ، جعبه و غیره و اینا ... ، گرافیک هم فنش ناکار شد یه فن اسلیم pwm 8 گذاشتم روش اصلاً صدا نداره و دما روی 60 هم نمیره . حالا قرار بر فروش شد تاپیک میزنم کامل توضیح میدم .
(پاور هم یه 685 کم کارکرد دارم ، فکر نکنم مشکلی داشته باشه)
مشکل اینجاست که مسافرم ، واسه همین بلاتکلیف موندم .
*عذر می خوام بابت آف تاپیک !
vaziri69 (27-11-12)
هنوز موجوده..
کاربر شهرسختافزار
این 465 گارانتی هم داره ؟
از لحاظ دما چطوره ؟
vaziri69 (29-11-12)
نه عزیز گارانتی نداره ، ولی خودم تضمین می کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nod33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما هم از 460 گرمتر و از 470 خنکتر هست.
به کاربر عزیز " ALTEC Lansing " فروخته شد.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks