قيمت؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
قيمت؟؟؟؟؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
قيمت؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام قیمت ؟؟؟؟؟
این کارتو 162000 گرفتم ولی از بازار که قیمت کردم حدود 145000 بود.قیمتی که من روی این کارت گذاشتم 137000 هستش.کارت فوق العاده ای تو رده ی خودش است ولی من به خاطر احتیاج شدید به پولش قصد فروشش را دارم.این کارت با یه کارت نو هیچ فرقی نداره فقط از جعبه باز و تست شده. و تمام کابلهاش از پلاستیک باز نشدن.
کاربر شهرسختافزار
مي بخشيد ها ...گرونه..درسته كه gigabyte است ولي من الان گرافيك
albatron 9600gt 1gb
دارم آك كه تازه برق 6 پين هم نمي خواهد و كم مصرف است و 120 تقديم مي كنم
MicroSystem (13-09-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
albatron 9600gt 1gb كه نوش 90 تومنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masterpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (13-09-09)
اگه کسی خواست بهش کمتر هم میدم.
گیگابایت اصلا با الباترون قابل مقایسه نیست.
کدوم یک از محصولات آلباترون از ultradurable3 استفاده میکنند.
در ضمن
کارت گرافیک هایی که فقط از اسلات برق میگیرن کارت های ضعیفی هستند. مثل کارت های قدیمی. همین کارتی هم که واسه فروش گذاشتم بدون 6پین کار می کنه. ولی تو بازی ممکنه هنگ کنه{به علت کم بودن برق}پس نتیجه می گیریم که الباترون شما برای اینکه برق کمتری استفاده کنه ضعیف شده تا موقع بازی هنگ نکنه.
MicroSystem (14-09-09)
کاربر شهرسختافزار
گيگا فقط مادربوردهاش خوبه
گرافيك هاش همچين آش دهن سوزي هم نيست...
قصد اسپم كردن نداشتم
اميدوارم خوب بفروشيد و مشتري واقعيش پيدا بشه
موفق باشيد
آخرین ویرایش توسط masterpc در تاریخ 13-09-09 انجام شده است
MicroSystem (14-09-09)
کاربر شهرسختافزار
اگر آلباترون يك گيگ 90 تومنه . پس گيگا يك گيگ هم 100 بيشتر نيستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كجا مي فروشند يك گيگ رو 90 تومن ddr3 ???
MicroSystem (14-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks