anubis (07-09-12)
سلام به همه دوستان گل.
من یک کارت صوت نیمه حرفه ای دارم که بدلیل عدم نیاز و مشغولیت های زندگی برای فروش می گذارم
یک سالی هست که استفاده نمی کنم.یعنی از وقتی که خریدم تقریبا 10 ساعت پشت کامپیوتر ننشستم!
قبلا Creative XFI هم داشتم ولی اون کارت صوت فقط صدای اسپیکر رو زیاد میکرد و کیفیت صداش آنچنان نبود..ولی این کارت صوت با نسبت دقیق سیگنال به نویز 116 خودش واقعا زمین تا آسمان با کارت صوت آنبرد و کریتیو تفاوت صدا داره.
گارانتی کارت صوت بنظرم تمام شده و البته کارتن و متعلقات بدون استفاده و سالم موجوده.
قیمت پایه به جز هزینه ارسال: 110
قیمت نو در بازار 195 هزار تومان.عرف بازار 30% کمتر از قیمت نو هست،ولی حدودا 45% کم کردم.
لینک مشخصات : http://www.asus.com/Multimedia/Audio_Cards/Xonar_DX
معامله به صورت حضوری در تهران یا ارسال با پست به عزیزان شهرستانی.
anubis (07-09-12)
|
دوستانی که به دنبال کارت صدای حرفه ای هستند این کارت را از دست ندهند
بنده یک مرتبه صدای کارت مشابه را با اسپیکر ادیفایر c3 گوش کردم. مسخ و دیوانه کننده بود
قیمتی هم که دوستمان گذاشتن هم نسبت به بازار که فرمودند و هم نسبت به قیمت جهانی ( 70$ ) بنظر مناسب است
سلام دوسته عزیز
من هم Creative دارم
مدل sb0160
خیلی قدیمیه ولی بد نیست از اونجایی که عاشق این کارت صدا شدم
میخوام بدونم همون 110 یه ما میدیش ؟
hs.gaini (14-09-12)
با عرض پوزش بابت تاخیر در جواب.
تعجب می کنم که فقط سه نفر این کارت را خواستن!
بهرحال برای دوستان شماره تماس ارسال شد.
اقا کارت خیلی خوبیه.اگه xfi نداشتم حتما می خریدمش.
قیمت خوبی هم گذاشتید ..با این وضعیت عجیب قیمت دلار!
hs.gaini (17-09-12)
فعلا که هنوز خریداری نشده.این دوستمون هم خیلی عجله داشتن و خرید کردن.الباقی هم یا جواب ندادن یا زیر قیمت میخوان..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vbigdeli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
کسی خریدار نیست؟
دوست گرامی اگر یک قیمت فروش قطعی و فوری بزنید فکر میکنم خیلی راحت تر این کارت به فروش برسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hs.gaini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مثال بنده دیروز یدونه کارت کرتیو دست دوم 100 تومن برای یک مشتری خرید کردم
کارت شما ارزش خیلی بیشتری نسبت به آن کارت داشت ولی چون قیمت شما پایه بود نمیتونستم روی معامله کارت با شما حساب کنم
اگر قیمت شما قطعی بود تا به امروز کارت شما را فروخته بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hs.gaini (05-10-12)
سلام
راستش یه خورده تاپیک بحثش زیاد بود نفهمیدم قیمت کارت چقدره ، کی چقدر پیشنهاد داده ، و ...
اون 110 تومنی که تو پست اول گفتید خریدارم ، فقط جسازتاً ، قبلاً یه ساند کریتیو باندل maximus III F از یه شخص خیلی محترم خریدم که متاسفانه خراب بود ، یه بار به ایشون گفتم ، مطمئن بودن که سالمه ، منم بیخیالش شدم ...
حالا منظورم رو بد برداشت نکنید ، همینکه خودتون مطمئن باشید سالمه منم قبول میکنم !
حالا از اونجایی که فردا باید برم تبریز ، اگه امروز یا فردا موافق بودید بفرمایید خدمت برسیم !
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده تهران نیستم.نمیدانم چطوری میشه تست کرد که نظر شما هم جلب بشه.فقط میتونم به یکی از دوستانم در تهران برسانم که از ایشان خریداری کنید.(فروشگاه کولینگ سیس)
این مورد جهت اعتماد سازیست وگرنه در مورد کارت صوت هیچ شک و شبهه ای ندارم.
------
نیما عزیز،
قیمت پایه را گذاشتم که مستقیما به مقطوع بودن اشاره نشده باشد.اگر به همین قیمت هم مشتری باشد در خدمتیم..با قیمت دلار هم کاری ندارم شاید الان این کارت صوت در بازار 250 هزار تومان هم رسیده باشد.شایدم اصلا موجود نباشد :)
آخرین ویرایش توسط hs.gaini در تاریخ 05-10-12 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks