آها پس که اینطور میبخشید .
پیغام خصوصیتون رو چک کنید.
آها پس که اینطور میبخشید .
پیغام خصوصیتون رو چک کنید.
الان قیمت جهانیش خیلی افت کرده و هم اکنون قیمت جهانیش 186 دلاره .یکی دو هفته دیگه که سری جدید کارت ها وارد بشند قیمت تو ایران هم شکسته میشه.اصلا شرکت ati برای اینکه با انویدیا رقابت کنه دست به هر کاری میزنه.چه بسا ممنکنه قیمت 4890 خودش رو تا 150 دلار کاهش بده.
من قبلا هم بهتون گفتم کاری با قیمت جهانیش ندارم ما العا ایران هستیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NVIDIA>ATI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
رضا کلا دوستان هنگام خريد جنس با قيمت جهانی دوست دارن بخرن موقع فروش کالا هاشون هم فيکس سر قيمت ايران چونه ميزنن! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
Olesius (13-07-09)
دوستان از فروش کارت منصرف شدم و نگهش میدارم .
Olesius (13-07-09)
درسته که قیمت تو ایران با قیمت جهانی متفاوته اما این رو بدون اگه قیمت جهانی کارت تغییر کنه شرکت های گارانتی کننده براساس افت قیمت جهانی قیمت رو کاهش میدند.البته باید منتظر بمانی تا سری جدید کارتها بیادوتا اختلاف قیمت لحاظ بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما که از کارت استفاده نمی کی این رو بدون هر چه بیشتر این کارت رو نگه داری قیمتش روز به رو افت میکنه.چون سیاست شرکت ati همینه برای اینکه بازار رقابت رو از دست نده دست به هر کاری میزنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMIN@TOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
دوست عزیزی که قصد فروش داشتند منصرف شدند...
دیگر این صحبتها معنی نداره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان مدیر زحمت بستن تاپیک رو می کشید؟
باسپاس...
NVIDIA>ATI (13-07-09)
دوست عزيز من زمانی در يکی از همين شرکت های مثلا وارد کننده!(خير سرشون) بودم ،تا وقتی جنس شرکت تموم نشه زحمت وارد کردن به خودش نميده ،بيشتر هم بر مبنای سود بيشتر تا فروش بيشتر ،تغيير در قيمت جهانی در ايران تاثير گذاره ولی بعد چه مدّتی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا وقتی کسی وارد نکرده و جنس هنوز تو بازار ميچرخه از اين خبرا نيست ،چی بشه يه وارد کننده زيرابی بره و با قيمت جديد سر کله ايش پيدا بشه که ديگران مجبور به پايين آوردن بشن که اين مسئله خيلی کم در بازار ما اتفاق می افته ،چون اون شرکت يه روزی سر فرصت ميزننش زمين !
در مورد بحث دوّم اگر رضا از کارت استفاده مطلون ببره نه چه ضرری ،ولی اگه نه کارت بگذاره تو جعبه خاک بخوره(که اين کار نميکنه!...) در اين صورت فرمايش شما صحيح استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
Extreme (13-07-09), ic3_drag0n (13-07-09), NVIDIA>ATI (13-07-09), Olesius (13-07-09)
کاربر شهرسختافزار
ترجمش میشه :شما که از کارت استفاده نمی کی این رو بدون هر چه بیشتر این کارت رو نگه داری قیمتش روز به رو افت میکنه.چون سیاست شرکت ati همینه برای اینکه بازار رقابت رو از دست نده دست به هر کاری میزنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت رو من میخوام با اجازه کی نمیخوای بفروشی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره عزیز کارت رو بده به من بعد اگر خواستی پشیمون شو !!!
( شوخی بود کسی بد برداشت نکنه و فکر بده هم نکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
NVIDIA>ATI (13-07-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks