Mahdi8063 (14-03-10)
HWBOT SSA Member
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارت رو دارم سالم با متعلقات و گاراتی آواژنگ .
فرکانس کور 633 .
فرکانس مموری 1200 (2400) معمولا این فرکانس 2260 هست... .
کارت تمیز هست.
علت فروش : همین طوری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک برسی محصول :
http://www.firingsquad.com/media/art...ge.asp/2443/04
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت پایه : 210000 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 04-04-10 انجام شده است
Mahdi8063 (14-03-10)
|
|
195 خریدارم.
HWBOT SSA Member
آپ........................
فناوری جدید dx11 چه بلایی رو بر سر کارت های نسل پیش آورده
به نظر من اگه قرار باشه اینطوری پیش بره و هر 2 یا 3 سال یه بار بخواد همچین فناوریایی بیاید ما باید همش در حال ارتقا باشیم
یه زمانی یه 5200 داشتیم یه دنیا باهاش حال میکردیم
الانو بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر منه هر کی میخواد بازی کنه یه پی اس 3 بگیری خیاله خودشو راحت کنه
حیف این کارت نیت که به این روز انداختنش؟..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
هیچی بابا !!
پوینتاشو گرفتم می خوام بفروشمش :دیییییییی
Mahdi8063 (14-03-10)
|
|
HWBOT SSA Member
آپ...........................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
آخرین قیمت پیشنهادی از سایت لیون بود . 210000 تومن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من بده بهش تا همونم پشیمون نشدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
نترس پشیمون نمی شه برادر . شما سنگ منو به سینت نزن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks