لطفا عکس از کارتتون درج کنيد،گارانتی کجاست؟با تشکر
HWBOT SSA Member
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک عدد کارت سفایر 4670 برای فروش هستش قیمت پایه 95000 هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاداتون چیه چین؟
3 هفته پیش برای تست خریداری شده نو نوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با گارانتی.
2900 امتیاز کمتر در 3dmark 06 نسبت به 8800gts320 می اره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
لطفا عکس از کارتتون درج کنيد،گارانتی کجاست؟با تشکر
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
PUMAOC (23-09-09)
کاربر شهرسختافزار
کارت شما هرچی باشه دسته دوم حساب میشه و بین 30-40 درصد کم میشه ازش.اورکلاک کردید؟
HWBOT SSA Member
30 40 درصدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می گم نو هستش تقریبا؟!
نه دیگه فوقش 15%برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا
کاربر شهرسختافزار
عزیز کارتDDR4 نو الان 89 تومان هستش . من 50 خریدارم
کاربر شهرسختافزار
4670 يگ گيگ DDR3 الان 91 است اين DDR4 است و كمي گرونتره.الكي قيمت ندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheilsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (23-09-09), PUMAOC (23-09-09)
|
|
من 93 ddr3 آکبند قيمت داشتم ، اين 70 خريدارم ،نگفتی ضمانت کجاست و چقدر باقی از ضمانتش؟
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
HWBOT SSA Member
سلام به دوستانی که قیمتای با حالی می دن نو یعنی : فقط 1 بار تست شده بعد تو جعبش خابیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتیش یونیکام سرویسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا تاریخ 04/03/1390 اعتبار دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست من ناراحت نشو.در هر صورت باز شده و استفاده شده پس دست دوم محسوب میشه.شما ببر همونجا که خریدی شاید خودش برداره ازت بقیمت بهتر
60 خریداریم !
How long will I be waiting
To be with you again
Gonna tell you that I love you
In the best way that I can
I can't take a day without you here
You're the light that makes my darkness disappear
...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks