salam gheimat bede kharidaram
کاربر شهرسختافزار
سلام
یکعدد کارت Hd3870 با برند Sapphire کمتر از یکماه رو سیستم بسته شده ولی فقط چهارتا تست 3dmark ازش گرفتم .... 512m Ddr4 با گارانتی و ......
لطفا" پیشنهاد بدین...... راستی با 8800gts 512m هم عوض می کنم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
salam gheimat bede kharidaram
کاربر شهرسختافزار
270 تومن .....!
Stream (22-02-08)
قیمت خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
کاربر شهرسختافزار
من نمیدونم چرا هر وقت من پول کافی ندارم اینجور پیشنهادا تو انجمن میشه!اما قیمت واقعا مناسبه!با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کارت خوبیه . کسی اگر پول داره بگیره که دیگه نیست . سفایر بهترین برند و شریک تجاری دامیت هست amd-ati
این کارت یک هفته بیشتر به معنای واقعی کار نکرده . کارت کمیاب رو باید رو هوا زد . اخلاق رفقا دستمه . این رفیق گلم از اون دسنه هست که قطعات رو تمیز نگه میداره . یک توضیح بدم پاور خوب حتما پاور کسی که میخره حداقل 480 REAL باشه . باز میگم حیف این کارته بفروشی .
murizaki_2000 (22-02-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با عرض پوزش از دوستان .... قضیه منتفی شد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید دوست من ، قیمت آک همین کارت چقدر هست ؟
کاربر شهرسختافزار
آقا مطمئنید برد اون sapphire هست؟؟؟؟
3870 الان تو ایران با برد colorful ( نظر شخصیمو میگم : یه برد کاملا چینی که توی سایت ati حتی تو لیست همکاران برد سازش نیست!! ، البته من باهاش کار نکردم)
و یک فن غیر مرجع موجوده که از قضا این رو نمایندگی sapphire توی ایران می فروشه!!
پس اشتباه نکنید یه وقت . قیمتش هم من 275 هزار تومان سراغ دارم.
اما دومیش: برد club3d ی که تازگیها کم شده
---------------
خودمونیم این وارد کننده ها در کمال بی شرمی بدترین برد ها رو وارد کشورمون می کنن
ما که دلمون لک زده HIS یا حتی sapphire رو تو ایران ببینیم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks