سلام
لطفا مدل پاور درج شده روی لیبل رو بفرمائید ( مثلا pc6024 )
فروش رم 4 گيگ Gskill فرکانس 2000
اين رم از امريکا خريداری شده ،متاسفانه خريدار توجه نداشته مينبوردشون رم ddr2 ساپورت هست ،رم آکبند هست و بر روی مين نصب نشده....
قيمت اين رم در ايران ندارم ولی با توجه به قيمت های حدودی ساير برند ها فعلا 200 تعيين ميکنم،اگر دوستان فرکانس 2000 قيمت دقيق ميدونند درج کنند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مينبورد اسوس p5q-se چيپ p45 و تمام خازن ساليد، قيمت پايه 70 تومن
پاور Acbel R8 800 ,اين پاور از آرمان خريدم ،قيمت پايه 85
2 عدد ماژول 1 گيگی ocz platinum ddr2 1066 cl 5-5-5-15 گارانتی آلبالو ،قيمت 58 تومان
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
|
|
سلام
لطفا مدل پاور درج شده روی لیبل رو بفرمائید ( مثلا pc6024 )
nima_hl (06-06-10)
HWBOT SSA Member
سلام... رم ها گارانتی نداره نه؟!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
اگه بام راه بیای من مشتری هستم... البته چون گارانتی نداره ته دلم خالی می شد هی!!! اما آخر پست دادم lol
عرض کردم از امريکا خريداری شده و گارانتی ايران طبيعتا نداره ،فکر کنم قيمت خوب گذاشتم ،با اينحال از کيوان خان استعلام کنيد بد نيستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
بله یکی از دوستان رو در جریان گزاشتم تا سبک سنگین کنه . تا فردا عصر معلوم می شه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
يادم رفت اينم هست 500 ترمالتيک 40 تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور ACBEL فروخته شد،مبارکشون باشه.
رم ddr3 2000 هر کدوم از دوستان بدردشون ميخوره قيمت درج کنند ،حالا يا توافق حاصل ميشه يا نميشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفیق: مادر برد و رم ها 125 میشه؟
HWBOT SSA Member
رم چون گارانتی نداره 170 بدردم می خوره نقد. اگه خواستید خبرم کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks