پیامت رو چک کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
قطعات زير به بالاترين پيشنهاد فروخته خواهد شد !!!!!
1- مادربورد ASUS P5Q DELUXE دو سه ماه كار كرده و كلي گارانتي هم داره ( نمي دونم ديجيتال هست يا الماس .... از اين هلوگرامها پشتش خورده !!!! )
2- سي پي يو Q6600 ....... يكسالي كار كرده و دو سال ديگه از گارانتيش مونده ..... ( الماس آوران )
3- 2x1 گيگ رم GSKILL باس 800 با تايمينگ 5-3-4-4 ....... اين هم كه ديگه گارانتيش تابلوئه مال كيه ......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قيمت پيشنهادي خودم براي سه تا قطعه حدود 380 تومنه ...... تا ببينيم چي پيش مياد ......!!!!!
منتظر مي مانيم .........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
پیامت رو چک کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
murizaki_2000 (25-12-08)
سلام
اگه CPU رو جدا میفروشی من میخوام، لطفا" قیمت بده.
کاربر شهرسختافزار
سلام
الان مین و سی پی یو آکبندش 380 درمیاد
رم رو نمیدوتنم
قيمت بالا است دوست عزيز ،اگر تک تک جداگانه ميفروشی قيمت درج کن
کاربر شهرسختافزار
قیمت بالاست ؟؟؟!!!! رو چه حسابی این حرف رو می زنید ؟؟؟!!!! قیمت آکبندشون حدود 480 تا 500 تومنه ..... ( مادربورد 200 تومن ..... سی پی یو 200 تومن و رمها هم اگر گیرتون بیاد زیر 80 تومن یافت می نشود !!!!! )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب به نظرتون قیمتها بالاست ؟؟؟!!!!!
N@VID (25-12-08)
|
|
آی نفس کش چيه حالا !!! قيمتی که من از بازار دارم با اين قيمت شما متفاوته ،قيمت نو هم به احترام شما درج نميکنم،قصد رنجاندن شما را نداشتم
murizaki_2000 (25-12-08)
آقا جواب مارو ندادی ، CPU چند؟
کاربر شهرسختافزار
فعلا" ترجیح میدم همه رو باهم بفروشم ..........
عضو VIP شهرسختافزار
لطف کن درج کن ببینیم ارزون تر از کیوان پخش که نمی تونی قیمت بدی 6600 رو میده 150برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
p5q deluxe 195
رم ها رو هم نمی دونم ارزون تر از این قیمتا که نیست ضمننا این قیمت عمرن به کسی بده چون شما اگه بخوای تهیه کنید 4 تا دست باید بگرده ضمننا خریدار نیستید تاپیک رو منحرف نکنید
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks