درود
این کالا آکبند میباشد و تا 1397/10/21 گارانتی دارد. کالا پلمب میباشد. فرکانس موس و کیبورد 5گیگاهرتز میباشد - حروف حک شده فارسی - طراحی ارگونومیکی - موس با قابلیت استفاده از هر دو دست - بدنه کیبورد آلومینیومی
قیمت کالا : 189500 تومان
درود
این کالا آکبند میباشد و تا 1397/10/21 گارانتی دارد. کالا پلمب میباشد. فرکانس موس و کیبورد 5گیگاهرتز میباشد - حروف حک شده فارسی - طراحی ارگونومیکی - موس با قابلیت استفاده از هر دو دست - بدنه کیبورد آلومینیومی
قیمت کالا : 189500 تومان
آخرین ویرایش توسط Torang در تاریخ 04-11-17 انجام شده است
|
اینطور عکس قابل قبول نیست . باید نام کاربری و اسم سایت و تاریخ توی کاغذ کنار قطعه گذاشته شود . این شکل عکس تو هیچ انجمنی قابل قبول نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Torang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (05-11-17)
ممنون از شماخوب الان من میخوام عکس رو جایگزین کنم چه کاری باید انجام بدم؟ چون تو قسمت ویرایش ارسال نمیتونم عکس رو تغییر بدم
عکس را در پست جدید قرار بدید من منتقل میکنم پست اولبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Torang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks