لنزش مشکل نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط babak_9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه سی دی هارو خوب و بدون مشکل میخونه؟
جند وقته ازش استفاده میکنید؟
سلام
یک دستگاه پلی استیشن 2 اصل ژاپن با مموری و 30 تا 35 تا بازی به بالاترین پیشنهاد به فروش میرسد . لازم به ذکر است قیمت آک پلی استیشن 2 البته چینی در سایت لیون کامپیوتر 145 هست .
قیمت پایه نداریم . شما خودتون قیمت بدین البته منصفانه و هیچ عجله ای هم برای فروش ندارم
من کرج هستم اگر خریدار کرجی باشه که خیلی بهتر
|
|
کاربر شهرسختافزار
لنزش مشکل نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط babak_9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه سی دی هارو خوب و بدون مشکل میخونه؟
جند وقته ازش استفاده میکنید؟
سلام
لنزش هیچ مشکلی نداره و اینکه خیلی زیاد ازش استفاده نکردم چون از وقتی pc خریدم شاید بگم 5 یا 6 بار بیشتر روشن نشده دروغ نگفتم بعدشم شما اگه کرج باشید که خیلی راحت میتونید تستش کنید و خیالتون از این بابت راحت بشه و قدرت این کنسول هم مطمئن باشید از سری چینیش خیلی بیشتر هستش و آخ نمیگه و تا اونجایی که من میدونم بیشتر این کنسولهای ژاپنی به خاطر خرکار بودنشون معروف هستن .
نبود ؟
الان ماشین میره ها ؟ قیمت بدین
نکنه همه دیگه ps3 خریدن ps2 رو قبول ندارن ؟
کاربر شهرسختافزار
براتون امکان داره بعد از ارسال پول رو دریافت کنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط babak_9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اهل چالوس هستم
دوست گلم شما اول قیمت بده ببینم اصلا باهم کنار میایم یا نه بعد یه فکری به حالش میکنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
من خریدار هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط babak_9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما قیمت بده
اگه برام به صرفه بود میگیرم دیگه
حالا 10 تومان 20 تومان بالا پایین رو با هم درست میکنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
ببخشید دیر جواب میدم نبودم
اگه خواستی با قیمت 85 میتونم بهت بدم .
فعلا
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks