سلام.
این پاور رو از گارانتی گرفتم و نو هستش.
قیمت هم توافقی
علت فروش هم چون زمانیکه پاور رو داده بودم گارانتی خودم یدونه دیگه خریده بودم و حالا اینو که گرفتم میخوام رد کنم
سلام.
این پاور رو از گارانتی گرفتم و نو هستش.
قیمت هم توافقی
علت فروش هم چون زمانیکه پاور رو داده بودم گارانتی خودم یدونه دیگه خریده بودم و حالا اینو که گرفتم میخوام رد کنم
|
|
حامد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HAMED_ARVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت این پاور رو ندارم اگر امکان داره قیمتش رو بگو و حدود نظر خودت رو هم بگو
لطفا در مورد گارانتی هم توضیح بده چقدر از گارانتی مونده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HAMED_ARVIN (01-01-10)
نیما جان تا 89/08/20 گارانتی داره که ادامه گارانتی پاور قبلیست.گارانتی آسمان رایانه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتم هم قیمتی که خودت میذاری روش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نبود؟!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HAMED_ARVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يه قيمت پايه خودت بذار اقا حامد؟
|
|
قیمت پایه .. ؟؟
قیمت؟............
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks