سلام کامپیوتر با قیمت 469 تومن کامپیوتر ddr2 با میز MDF کشو دار و صندلی اسپیکر جنیوس دو تکه با تمامی سیم ها از جمله سیم پاور، اسپیکر، ..... مادربرد Asus رم 4gb ( دو تا رم دو که میشه 4 ) یکی umax با روکش استیل و دیگری kingston کارت صدا کارت شبکه کارت یو اسپی پاور الگانس 330 ویندوز سون 7 مانیتور LG 17 " فلترون کیس optima فرمان و پدال براى بازی سى دی رایتر Sony دیویدی رایتر pioneer دوتا هارد 160 gb که میشه 320gb کیبورد farasoo با تمام کلید موس tech x2 با دکمه دابل کلیک چند بازی داخل هارد سى پى یو Intel pentium 4 با فرکانس فوق العاده"3.20 ghz " مناسب کارهای اداری و خانگی09102457360
SHAHRSAKHTAFZAR
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ASHKANTORNADO در تاریخ 06-06-16 انجام شده است علت: SHAHRSAKHTAFZAR
|
|
Aaron Swartz (06-06-16)
خوبه؟
فرستاده شده از GT-N5100ِ من با Tapatalk
نه عزیز جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASHKANTORNADO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید کاغذ کنار قطعات بگذاری و محتوی نام کاربری + اسم سایت و تاریخ باشه .
Aaron Swartz (06-06-16)
آها من تازه واردم
حدود 20 ساعت امکان ویرایش پست دارید . بهتره هر چه زودتر مواردی که قانون بازارچه انجمن تاکید داره را اجرا کنید .این قانون مشترک هست بین تمام انجمن های فارسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASHKANTORNADO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (06-06-16), designme (06-06-16)
|
|
Aaron Swartz (06-06-16)
انجام شد
میشه بپرسم اگه انجام نمیشد چى میشد
عزیز من نمیدونم به چه شکل به شما توضیح بدم تا متوجه بشید .شما الان یک عکس دیگه اضافه کردید که فقط یک نوشته هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASHKANTORNADO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما به طور مثال اون نوشته مشخصات مورد نظر را روی کیس و مونیتور بچسپانید و دوباره عکس بگیرید .
Aaron Swartz (06-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks