خب عزیز اینی که شما داری ، آکبندش 4گیگ میشه 70
ولی مال من میشه 85 !
بعدشم مال شما Dual Channel نیست .
یعنی باید 2 تا 2گیگ جدا بخری .
سرعتش هم نسبت به Dual Channel کمترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

میشه قیمت فروشت رو بگی ؟
بله دوست عزیز وقتی خریدم یه پک Dual Channel بود هنوزم دارمش .
میشه قیمت رم هاتو بگی ؟

دوستان یعنی کسی Corsair یا Crucial واسه فروش نداره ؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سرعتش کمتره؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بازم حرفای شاخدار!!!!!!!!! کی میگه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ول کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خوام تعویز کنم 1ماه هم نشده خریدمشون! مال شما 6 ماهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد تایمینگاش 5-5-5-18 یا ...

فکر نکنم کسی Corsair یا Crucial e رو با این رما تعویض کنه (نظر خودم بودش)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید