سلام
دوستان من قصد فروش هارد WDC 1.0 TB Caviar Green رو داشتم
واقعا نابودم کرده این هارد بدرد دوستانی می خوره که ارشیو و.... دارند
این یک ماه هست خریداری شده کاملا سالم هست
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان من قصد فروش هارد WDC 1.0 TB Caviar Green رو داشتم
واقعا نابودم کرده این هارد بدرد دوستانی می خوره که ارشیو و.... دارند
این یک ماه هست خریداری شده کاملا سالم هست
nima_hl (18-12-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
از چه لحاظ نابودتون کرده ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !
فکر کنم به دلیل پارک شدن هد این هارد ها در زمان کوتاه باشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DX400
عضو VIP شهرسختافزار
بیشتر توضیح بده !!! پارک شدن چه صیغه ایه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل برای مصرف کمتر انرژی بعد از مدت کوتاهی هد رو پارک میکنه مثل زمانی که هارد خاموش میشه ! به همین دلیل سری گرین بیشتر برای آرشیو توصیه میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DX400
خیلی گرون می گید !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MARINE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام اگه هنوز هم قصد فروش دارید و سالم هست من میخوام لطفا قیمتش رو پخ کنید
کاربر شهرسختافزار
دوستان من این هارد کاملا سالم هست و مثل ساعت کار می کنه
این هارد خوب هست بدرد کسانیی می خوره که ارشیو فیلم و بازی و .... دارند می خوره
قصد فروش رو دارم
یا از دوستانی کسی HDD Caviar Black 1.0 Tb داره می خرم
هارد کاملا سالم هست
آخرین ویرایش توسط MARINE در تاریخ 18-12-09 انجام شده است
سلام قیمت چند ؟
من برای ارشیو می خوام خودم 500دارم ولی کمه
کاربر شهرسختافزار
قیمت مد نظرتون رو بفرمائید
nima_hl (18-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks