به اولین پیشنهاد 250 فروخته میشود با دیتای انتخابی
سلام
یک عدد هارد 2 ترا سیگیت مدل ST2000DM001 خیلی تمیز با کارکرد فوق العاده کم برای فروش ارایه میشود .
گارانتی هارد تمام شده و همون طور که توی عکس از تب health مشخصه کارکرد این هارد فقط 61 ساعت است و به همین دلیل تست ارور اسکن رو در حالت کوییک قرار دادم ولی اگه دوستان اصرار داشته باشند در حالت نرمال هم تست میزارم .
هارد فقط با دیتا انتخابی بفروش میرسد و از دوستان خواهش میکنم چه در تاپیک و چه درپخ درخواست قیمت بدون دیتا یا زیر قیمت پایه نفرمایند چون به هیچ عنوان زیر قیمت پایه نمیفروشم و دوست دارم هارد به دست کسی برسه که دیتا براش ارزش داره چون کلی وقت و هزینه صرف دیتا کردم
گل سر سبد دیتا از نظر خودم سریال Friends اونم با کیفیت 720p ولی فوق العاده و ریپ شده از بلوری بدون هیچ گونه لوگو (کانال یا شبکه) میباشد. حجم هر قسمت 450mb و کل سریال 107gb می باشد اینم بگم که حتی از نظر تایم با نسخه 720p که حجم کمتری (هر قسمت 170mb) دارند و شامل لوگو کانال هم میباشند متفاوت است و تایم بیشتری دارند (شبیه نسخه uncut که تایم بیشری داشت)
برای مقایسه کیفیت میتونم یک قسمت از نسخه 1080p ریپ teneighty (حجم هر قسمت 2.2gb) و یک نسخه 720p از ریپ publichd (حجم هر قسمت تقریبا 800mb) رو هم برای دوستان روی هارد بریزم تا خودشون کیفیت تصویر و صدا رو مقایسه کنند . (از نظر من تصویر بهتر نباشه کمتر هم نیست صدا بهتره)
چند تا سریال دیگه هم با کیفیت فوق العاده موجوده مثل Band of Brothers 43.5GB حجم هر قسمت 4.5GB و Dexter تا فصل چهارم با کیفت 720p و حجم هر قسمت 1.1 تا 1.5 GB و بقیه سریال با کیفیت 720P معمولی و سریال Prison Break 720p 54.9GB حجم هر قسمت 700MB و سریال لاست فصل 1 و 2 و 4 با کیفیت 720P و حجم تقریبی هر قسمت 1GB بدون لوگو
دیتاهایی که دارم شامل (لیست دیتا جهت دانلود قرار داده شده) :
570 گیگ ایمیج بلوری 3D
بیش از 170 گیگ کارتون دوبله و اثرا دو زبانه
145 گیگ مستند
165 گیگ موزیک ویدئو مرتب شده بر اساس اسم خواننده و کیفیت
بیش از 900 گیگ فیلم با کیفیت HD (720P یا 1080P) که خیلی هاشون حجم 4 تا 8 گیگ دارند
بیش از 1 ترا سریال
بیش از 2 ترا فیلم دانلود شده توسط خودم که اکثرا 720P , 1080P هستند و از زمانی که 1080P ریلیز شده دانلود من هم این کیفیت بوده که متاسفانه به دلایل امنیتی امکان قرار دادن لیست ندارم (پوشه های دانلودم مرتب نیست) که شامل فیلم های روز هم میباشند
بیش از 1.5 ترا فیلم Divx که مقداریشون توی لیستی که قرار دادم هستند
یه سری بازی PC که عناوین جدید هم توش موجوده
بغیر از دیتا های بالا 3 ترا دیتا شامل 4 پکیج (در پایین توضیح داده شده اند و در لیست دیتا به صورت جداگانه مشخص شده اند) که همین هفته پیش از فروشنده ودوست محترم آقا حامد که باید دوستان بشناسند خریداری شده که شامل پکیج های 3 و 5 و 6 و 7 بطور کامل میشه ، اینم آدرس تاپیک ایشون :
♦♦██ فروش هارد آکبند 1 و 2 و 3 و 4 ترا || با اطلاعات طلایی و بسیار ارزان ██♦♦ | انجمنهای پرشین تولز
پکیج 3 (895GB) _ آثار دوبله بدون حذفیات به صورت 2 زبانه (خیلی کامل تر از اونایی که تو اینترنت پیدا میکنید) (نسخه بلوری رایپ) ( کیفیت عالی )
پکیج 5 (750GB) _ جدیدترین آثار ایران و جهان با کیفیت عالی 720 و 1080 ( آثار جدید همه 1080 با حجمی حدودا 1.5 گیگ به بالا هستن) (وطنی ها همه 720 هستن)
پکیج 6 (820GB) _ سریال های روز جهان با کیفیت عالی (نه 480 بی کیفیت که در سایت ها پر شده) [ جدیدترین سریال های در حال پخش رو سعی کردم جمع کنم که آپدیت هم میشه هر هفته)
پکیج 7 (گیگ 177) _ 250 آثار برتر از نگاه IMDB با کیفیت 1080 و 720
لیست ها به صورت فایل تکست تهیه شده و برای راهنمایی به دوستان اونایی که جولوشون DIR نوشته شده اسم فولدر هستند و پایین تر محتویات فولدر ها با حجم دقیق مشخص شده اند
لینک دانلود لیست دیتا :
Download page
یا
Download List rar
عکس ها :
قیمت فروش : 250 به اولین پیشنهاد فروخته میشود
هزینه ارسال با پست پیشتاز 8 تومن و به عهده خریدار محترم خواهد بود
دوستان بنده زیاد در این انجمن سابقه ندارم ولی در پرشین تولز سابقه دارم اینم پیج من در پرشین تولز :
amirhatamiii | انجمنهای پرشین تول
آخرین ویرایش توسط amirhatamiii در تاریخ 04-02-14 انجام شده است
|
به اولین پیشنهاد 250 فروخته میشود با دیتای انتخابی
آخرین ویرایش توسط amirhatamiii در تاریخ 04-02-14 انجام شده است
دادا قیمتت بالاش یه سری به بازارچه تو نت بزنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirhatamiii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خریدارم ولی به قیمتی که نه سیخ بسوزه نه آشپز
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mmmmmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان 220 بدون دیتا مشتری داره
به نظرم دیتایی که من گذاشتم ارزش 30 تومن برای 2 ترا داشته باشه
به هر حال شما قیمت مدنظرتون رو برام بفرستید شاید قسمت شد با هم معامله کردیم
به اولین پیشنهاد 240 فروخته میشود با دیتای انتخابی
هارد فروخته شد
ختم تاپیک
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks