دوستان اطلاعات داخل این هارد عبارت است از : نزدیک 100 gb از بهترین فیلم ها با کیفیت بلوری و زیرنویس فارسی و 150gb از بهترین و جدیدترین بازیهای کامپیوتر و مقداری موزیک و نرم افزار و عکس زمینه
متاسفانه همونطور که نوشتم به پول احتیاج دارم.دوست عزیز من هاردو بشما تقدیم میکنم.اگه خواستین خبر بدین.
دوستان اطلاعات داخل این هارد عبارت است از : نزدیک 100 gb از بهترین فیلم ها با کیفیت بلوری و زیرنویس فارسی و 150gb از بهترین و جدیدترین بازیهای کامپیوتر و مقداری موزیک و نرم افزار و عکس زمینه
|
دوستان عزیز هارد هنوز موجوده لطفا اکه کسی واقعا خریداره پی ام بده
up..........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
110 اگه شما فروشنده باشین!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zaminz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم منتظر جواب هستم(البته شاید بگید قیمت بازار . . . .)
من به ایناش کاری ندارم،به این قیمت اگه خواستین اطلاع بدین
اگه شما 1ترا سیگیت دارین بمن بدین70 منم اینو بشما 110 تقدیم میکنم
من یه 1.5 دارم،سیگیت،ولی متاسفانه تا خرخره پر ه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zaminz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وگرنه همونو تقدیم میکردم خدمتتون.
در هر صورت من پیشناهادم تا شنبه عصر صادقه،بعد اون نمیدونم این همه پول داشته باشم یا نه!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه 1.5 دارین 80 برمیدارم واسه اطلاعاتم یکاری میکنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amin69r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
داداش شما صبر کن،حتما میفروشی
من منصرف شدم.
البته جایی اگه میشناسین 1.5 بدن 80 تومن به من هم خبر بدین،من هم یکی بگیرم
یا علی
150$ هستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks