منم یه 160 مکستور دارم 5 تا 6 ماه کار کرده ساتا هست به همین دلایل که وحید می فروشه می فروشم ! البته فروش به طور نقدی و حضوری در تهران یا کرج قرار میزاریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
یه هارد ساتا 120 مکستور دارم ... تک برگ سند و کارایی عالی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به بالاترین و منصفانه ترین قیمت فروخته میشود !!!
دلیل فروش هم : هارد 500 وسترن خریدم ...!
خوشم نمیاد 2 تا هارد رو سیستمم باشه !!!
نحوه معامله هم به این صورت که اول شما پول رو به حساب بنده واریز میکنید و بعد من قطعه رو واستون میفرستم ...
با تشکر !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
منم یه 160 مکستور دارم 5 تا 6 ماه کار کرده ساتا هست به همین دلایل که وحید می فروشه می فروشم ! البته فروش به طور نقدی و حضوری در تهران یا کرج قرار میزاریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
ضمنا هارد یاد شده ... دارای مقداری سرو صدا نیز میباشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
خلاص ... به فروش رسید ... دادمش 30 تومن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks