ساعت پایان حراجی 22 امشب می باشد
سلام.
دوستان عزیز به دلیل یکسری از مشکلاتی که برای دوستان بوجود آمد رادیو معامله نشد و مجبود شدم دوباره تایپیک ایجاد کنم.
یکعدد نانواستیشن 5 دارم ،بخاطر گرفتن ADSL دیگه نیازی بهش ندارم و می خوام بفروشم،
کاملا تمیزه و تمام وسایل و جعبه اش هم موجوده.
عکس تقدیم دوستان عزیز :
قیمت نوش حدود 125-130 هست.
من هم قیمت رو با 47% کسر 69 می ذارم.
دوستان عزیز و گل کاملا منصفانه قیمت دادم ، حتی بخاطر اینکه نیازی ندارم و می خوام بفروشم از 30% عرف هم بیشتر کم کردم ، پس دوستان گرام قیمت پایین تر پیشنهاد ندید که به هیچ عنوان فروخته نمی شود.
پایان حراجی یکشنبه
قیمت نهایی و پایان دهنده ی حراجی 80 تومان می باشد ( قیمت 38% کم شده نو دستگاه)
آخرین ویرایش توسط vaziri69 در تاریخ 14-10-11 انجام شده است
امام صادق(ع) می فرمایند: از زنان مردم دامن پاک دارید تا زنانتان پاک دامن باشند. (الکافی،ج5،ص554)
امام زمان(عج) می فرمایند: هیچ چیز مانند نماز بینی شیطان را به خاک نمی مالد. (بحار الانوار،ج53،ص182)
امام محمد تقی (ع) می فرمایند: به تاخیر انداختن توبه فریب خوردگی است. (الارشاد،ج2،ص205)
|
ساعت پایان حراجی 22 امشب می باشد
آخرین ویرایش توسط vaziri69 در تاریخ 16-10-11 انجام شده است
امام صادق(ع) می فرمایند: از زنان مردم دامن پاک دارید تا زنانتان پاک دامن باشند. (الکافی،ج5،ص554)
امام زمان(عج) می فرمایند: هیچ چیز مانند نماز بینی شیطان را به خاک نمی مالد. (بحار الانوار،ج53،ص182)
امام محمد تقی (ع) می فرمایند: به تاخیر انداختن توبه فریب خوردگی است. (الارشاد،ج2،ص205)
به کاربر عزیز آقای " immoratal " فروخته شد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks