سلام
دوستان سی پی یو athlon 64 هستش شرمنده من یادم رفته بود بگم و دارای گارانتی . در ضمن من بچه کرجم اگر از شهرهای نزدیک تر مشتری باشه که خیلی راحت تر میتونم تقدیمتون کنم .
پاور هم به قیمت 22 فروخته شد
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان سی پی یو athlon 64 هستش شرمنده من یادم رفته بود بگم و دارای گارانتی . در ضمن من بچه کرجم اگر از شهرهای نزدیک تر مشتری باشه که خیلی راحت تر میتونم تقدیمتون کنم .
پاور هم به قیمت 22 فروخته شد
|
|
aziz man har 2 ro mikharam azat nazdikam hastim. .Faghat dar mored in 2 ta ziad etelaat nadaram. .Chon intel kar mikonam . .Mishe gheimat no ghateat ro taghribi begid. .Bad main ram ta ddr bus 800 mikhore?ta chand?bad cpu 2 hastei hast?dar had 2180 intel hast?khaheshan javab bedid chon kharidaram
armin39
سلام
مادربرد که ddr2 bass 800 رو ساپورت میکنه خیالت راحت درمورد cpu هم که عرض کردم athlon64 هستش و 2 هسته ای هستش . گرافیک هم شما هر گرافیکی بخواین میتونین روش سوار کنین ولی خوب در حد مین های جدید جواب گو نیستش چون چیپ ست پایین داره ولی میتونین هر گرافیکی رو روش نصب کنین هیچ مشکلی نداره
آخرین قیمتی که دوستان تا الان خواستن 55 هستش اگه بالاتر نباشه با همین قیمت فروخته میشه
armin39
شرمنده من یادم رفت بگم که فکر نکنم آک این قطعات تو بازار پیدا بشه حداقل من سراغ ندارم با اومدن am3 کمتر کسی قطعات قدیمی وارد میکنه به خاطر همین من قیمتی نمیتونم بگم
babak jan mer30 az javabet . . .Mikham vga 9500 gt 1 gig bendazam.khodai rastesho bego javab mide?bad in vga onbord nadare? Rasti cpu 1 mb cach ya 2 mb hast?bad pardazandash chande va dar che hadi dar moghabel intel?yani dar had kodom cpu intel?
babak jan lotf mikoni shomarat ro be man khososi koni man mikharam.
armin39
شماره موبایلمو براتون pm شخصی دادم لطفا چک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks