سلامLinksys WAG120N Wireless-N Home ADSL2+ Modem Router
یک عدد از این مدل موجود می باشد با جعبه و تمام متعلقات که متعلقاتش به طور کامل پلمپ هست . گارانتی آن ساخت سیستم بوده که به پایان رسیده
مدت زمان استفاده به صورته 24 ساعته کمتر از یک ماه میشه ولی نزدیک یک سال هست که دارمش
مودم با نمونه آکبند هیچ تفاوتی نداره حتی پلاستیک روش رو هنوز نکندم
فریم وار مودم رو دیشب آپدیت کردم که یکی از تاثیر هاش زیبا شدن صفحه ورود به تنظیمات بود
این مودم به سادگی با لوح فشرده همراه خودش کانفیک میشه اما در صورت لزوم من خودم کانفیک کردنش رو بدون سی دی هم آموزش میدم که زیر 60 ثانیه طول میکشه
این مودم قابلیت های فراوانی داره که من تقریبا از هیچ کدومش استفاده نکردم حتی وای فای .
با این مودم میتونید اینترنت رو بین چهار تا کامپیوتر شیر کنید و کامپیوتر هارو با هم شبکه کنید با کنترل کامل هر کدوم از یکی دیگه
پهنای باند و قدرت سیگنال وای فای رو افزایش یا کاهش بدید دستگاه های متصل رو مدیریت کنید
و بسیاری از قابلیت های دیگه که توضیح دادنش حوصله می خواد که من ندارم
لینک سازنده :
این محصول با سایر برند ها قابل مقایسه نیست چه از لحاظ کیفیت ساخت و چه از لحاظ کارایی در سطوح بسیار بالاتری قرار دارهLinksys Wireless-N X1000 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
این محصول و سایر مدل های شرکت CISCO در سال اخیر تغییر نام دادند و نام جدید این مدل NX1000 هست
لینک قیمت :
اما این محصول با کسر حدود 30 درصد به قیمت 180 هزار تومان تقدیم خریدار میشه
هر گونه کارشناسی قیمت به سرعت گزارش داده میشه
عکس ها هم گویای تمیزی و آکبندی این محصول می باشد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks