10 میخوامش ... به شرط سالمی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان عزیز.
یکی از دوستان بنده مودم D-LINK200 داره می خواد بفروشه ، بنده هم برای ایشون تایپیک زدم.
قیمت پایه هم گفتند 15.
لینک مودم:
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2694
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسپم ممنوع.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
10 میخوامش ... به شرط سالمی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شما که کاربر با سابقه ی سایت هستید بعیده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز اگر توجه کرده باشی نوشتم قیمت پایه 15 تومان .
دوست گرام در آخر پستم هم گفتم اسپم ممنوع .
متشکر از توجه شما.
D J V A H I D (24-03-10)
سلام دوست عزيز
اگر پورت لن داره من به قيمت 13 خريدارم.
در صورت نداشتن پورت لن، كسي مودم با پورت لن داشت خريدارم.
چو ویران شود آباد گردد
کاربر شهرسختافزار
سلام
نه مودم لن نداره
دوست من مودم اگه سالم باشه به احتمال زیاد برای یکی از دوستان خریدارم .
راستی هزینه پست با کیه ؟
تخفیف بده بگیریمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط G E N E R A L ™ در تاریخ 24-03-10 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lord5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدعجب بدبختی داریما!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G E N E R A L ™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرچی می گم اسپم ممنوع انگار نه انگار.
مثل اینکه دوستان با واژه ای به نام قیمت پایه آشنایی ندارن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
قیمت نوش میدونی چنده ؟؟؟
قیمت نوش 29500 تومان می باشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط vaziri69 در تاریخ 25-03-10 انجام شده است
آخرش میفروشی ! !! ؟ یا بعد از یه هفته بالا پایین کردن و با 105 پست در 5 تا فروم پشیمون میشی؟
D J V A H I D (25-03-10)
دوست عزیز این مودم برای من نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lord_shire برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مودم خودم هم مشکلم حل شد و چند روزه دیگه تایپیک می زنم.
خدانکنه برای آدم مشکلی پیش بیاد وگرنه هرچی تیکه بار آدم می کنن!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks