مجید جان اشتباه شما وقتی بود که مبلغ که واریز شد توی پست اولتون میرفتین واز قسمت ویرایش ارسال اینجوری فروخته شد مینوشتین.تا دوستان دیگه هم مشکلی پیدا نکنند.
دوستان عزیز اگه باعث اختلاقف بین شما شدم همینجا از همتون عذرخــــاهی میکنم.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز من نه خریدارم و نه فروشنده ولی عمل شما از نظر من و فکر کنم خیلی های دیگر که بخوان قضاوت کنند اصلا درست نبوده و به هیچ عنوان قوانین مزایده را رعایت نفرموده ایدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid4310 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز اصلا مهم نیست که به کی فروختیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid4310 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تنها پیغام خصوصی هست که شما به من دادید!می تونند از مدیرهای سایت هم سوال کنند کسانی که می خوان قضاوت کنن!
ظهرش کجاست؟من خودم ساعت 1 به شما زنگ زدم گفتید فروختید!اگر می گفتید مثل بازی گرگن به هوا هر کی زودتر زنگ بزنه برندست من همون شب بهتون زنگ می زنم!سلام تا فردا منتظر تماستون هستم 0919.......
وقتی یه نفر برنده میشه تو مزایده باید فقط به نفر اول شماره تماس داد نه به کل سایت!
دوست عزیز شما فروختید و هیچ مشکلی هم نیست!فقط قبول کنید اشتباه کردید!اوکی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبول دارم که اشتباه کردم و بابتش معذرت میخوام.
|
|
داداش فدای سرت!اقاییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid4310 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks