عزیز خودت یک قیمت پایه بده ببینیم بودجمون میرسه بخریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
يك فقره !!! مادربورد DFI LP LT X38-T2R با گارانتي گلسان به فروش مي رسد . لازم به ذكر است مادربورد كاملا" سالم و سرحال مي باشد ....!!!!
منتظر پيشنهادات منصفانه شما دوستان هستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عزیز خودت یک قیمت پایه بده ببینیم بودجمون میرسه بخریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
وا... من خودم اول كه اومده بود خريدم 280 تومن ..... حالا فكر مي كنم قيمت نواش حدود 250 تومن باشه .... چند بدمش خوبه ؟؟؟؟
اگر اشتباه نکنم الان قیمتش نوش حدودا 235 تا 245 هست خودت یک قیمت بده چون من قیمتهام زیاد مناسب نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امکان داره بگم سکته کنی بیفتی رو دستمون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یادت نره ارزون حساب کن مشتری شیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
200 خوبه ؟؟
باید بشینم فکر کنمو یکم هم مشورت کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگر خواستم پیام خصوصی بهت میدم عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
murizaki_2000 (25-09-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
متشکرم دوست عزیز
اما خنک کننده پل شمالی این مادربرد زیاد جالب نیست من برای اور سنگین نیاز به بردی دارم که چیپ برد با خنک کننده خودش داغ نکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید زياد جالب نيست ؟؟؟!!! مي تونيد چند تا مادربورد برام مثال بزنيد كه خنك كننده چيپ شماليشون از اين بهتر باشه !!!!! مگه چقدر ميخوايد اور سنگين كنيد ......!!!!!
عضو VIP شهرسختافزار
منظور من این نیست که خوب نیست منظور اینه که توی مدت زمان بهتره برای من که چیپ سرتاسری داشته باشه مادربرد تا چیپ مقطعی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی مثل Maximus Formula خنک کننده سطح بیشتری از مادربرد رو بگیره
باز هم متشکرم داداش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
murizaki_2000 (29-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks