میشه قیمت بدین؟
سلام ! دوستان چند تا قطعه واسه فروش دارم که به بالاترین پیشنهاد فروخته میشن !
MB : ASUS / MAXIMUS II FORMULA
CPU : Q9550 / E0
RAM : OCZ / Vista Upgrade Edition / BUS 800 / 4X4GB / 16GB
این قطعات همگی در حدود 2 تا 3 ماه کار بوده و تمیز میباشند ! قطعات جانبی مادربرد و باکس رم ها نیز تمیز و سالم اند و همچنین پردازنده به همراه باکس و فن استک هستش و این فن اکبند بوده و دست نخورده اس !
مادربرد که دیگه معرف حضور هستش و نیازی به عکس نداره ! البته اگه بخواید عکسشو میذارم !
پردازنده هم به همچنین !
در مورد رم ها ، این لینک مشخصات شون در سایت سازندش OCZ در اینجا
دلیل فروش هم ارتقا هستش !
در ضمن یک عدد کیس گیمینگ ASUS / VENTO 7700 اکبند و داخل جعبه هم هستش که در قسمت فروش قطعات نو قرار دادم ! اینم لینکش
ممنون !
آخرین ویرایش توسط faramarzd در تاریخ 03-10-09 انجام شده است
|
|
میشه قیمت بدین؟
faramarzd (03-10-09)
HWBOT SSA Member
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت بده ببینم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مادر بوردو چند می دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه قیمت ندی فرار کنمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
faramarzd (03-10-09)
کاربر شهرسختافزار
لطفا قیمت بده
شاید کل سیستم رو با هم خریدم
faramarzd (03-10-09)
سلام ! دوستان راستش من قیمت ندارم و فقط میتونم قیمت هایی که خودم خریدمو بگم !
مادربرد 245 تومن
رم 260 تومن ! همونطور که میدونید این رم بهیچ وجه داخل ایران گیر نمیاد و اینو یک بنده خدایی از انگلیس اورده بود و میگفت 300 تومن که با کلی این ور و اون ور اخرش 260 به من داد !
پردازنده هم که همین 3 روز پیش یکی عین همین ولی ترای و بدون فن شو گرفتم 215 ، پردازنده من هم باکسه و هم فنش اکبنده !
دوستان خودتون قیمت بذارید ! در ضمن دوستانی که بصورت کلی میخوان ، لطفا تا شب خبر بدن چون چند تا مورد تکی هستش که با قیمت مد نظر من میخوان و امشب باید خبر بدم بهشون ! با تشکر /
خبر بده بهشون دیگه!!!
منتظرن... مثل من:Dبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دوستان قیمت کل شون باهم 580
بصورت جداگانه
مادربرد 190
رم ها 210
پردازنده 200
قیمت مقطوع !
الان یک مشتری برای مادربرد دارم که 190 میخواد و منتظر دوستانی هستم که بصورت کلی میخوان ! اگه امشب کسی بصورت کلی نخواد ، فردا مادربرد رو برای مشتری 190 تومنی ارسال خواهم کرد !
همچنین یک مشتری برای رم ها که 210 میخواد !
ممنون دوستان !
آخرین ویرایش توسط faramarzd در تاریخ 04-10-09 انجام شده است
ببینم سرور بسته بودی 16GB رم استفاده می کردی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (05-10-09)
HWBOT SSA Member
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتاتون بالاست. من مادر بوردو 140 می خواستم که انگار فروشیدیشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
شما کلا خریدار که نیستی فقط اعصاب آدم رو خورد میکنی !!!!!قیمتاتون بالاست. من مادر بوردو 140 می خواستم که انگار فروشیدیشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بگو مادربرد 140 تومنی میخوام نه اینکه بزنی تو سره قیمت مال مردم و به من بگی مادربردت رو نمیخوام گرون میدی و رفتم P5Q Pro گرفتم و حالا بیای سراغ این بنده خدا .....
میخوای واقعا پستت بره بالا ؟؟؟
faramarzd (05-10-09), G E N E R A L ™ (05-10-09), REZASH (04-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks