زیر 98 بی انصافیه...نوش 140 است.
تازه اگر 30% کم کنید با اینکه یک ماه کار کرده می شود 98 تومان
( دقت کنید گفته حدود یک ماه کارکرده نه بدون گارانتی و یک سال کارکرده )
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
زیر 98 بی انصافیه...نوش 140 است.
تازه اگر 30% کم کنید با اینکه یک ماه کار کرده می شود 98 تومان
( دقت کنید گفته حدود یک ماه کارکرده نه بدون گارانتی و یک سال کارکرده )
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط masterpc در تاریخ 26-09-09 انجام شده است
|
|
HWBOT SSA Member
شما راست می گین. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masterpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 27-09-09 انجام شده است
HWBOT SSA Member
داداش سعید بنده عزو کوچکی از این فروم هستم و مخلص تمام دوستان داداش شما بی زحمت اگه خریدار نیستین نپرید وسط معرکه. بعدش داداش وحید جان گفتن که گارانتی طلایی آواژنگ داره. اگه نمی دونید بدونید در صورت هر گونه بروز مشکل شما می تونید از همین برد در عان واحد که ببرید نمایندگی یکی نو تحویل شما خواد شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نصیحت رو از من بشنوید که برای بالا بردن پست هر جایی نمیشه پست داد بنده الان نفر چندم هستم که از شما شاکی شدم؟ به گمانم اگه نظر سنجی کنید براتون جالب باشه.
از قدیم گفتن زبون سرخ سر سبز رو دهد بر باد.
حالا من در جای برادر این هارو گفتم فردا نیایید توی پروفایل بنده دادو بیداد بکنید که بنده خوشم نمیاد.
وسلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 26-09-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
.D3VIL. (27-09-09), Labyrinth (26-09-09), Mahdi_Moosavi (26-09-09), Mehdi_Full (27-09-09), N@VID (27-09-09), Shahryar (27-09-09), vandelin (26-09-09), ViViD (26-09-09)
कभी हार
دوستان دو حالت بیشتر نداره که ! فرد یک قیمت را اعلام میکنه شما یا خریدارید یا نیستند اگه هستید با قیمتی که گفته میگید میخوام نمیخوایند و یا به هر دلیلی میخوایند قیمت پایین تری پیشنهاد بدید یا نکته ای را ذکر کنید توی پی ام بگید به طرف .
همون طوری رفتار کنید که دوست دارید به هنگام فروش قطعه ای باهاتون رفتار کنند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks