سلام. مادربرد پیچ شده؟ ازش چه استفاده ای کردی؟ اورکلاک؟:دی
عضو VIP شهرسختافزار
برد مدت 1 ماه هم نیست خریداری شده و در حد آکبند است:->
گارانتی هم آواژنگ و از همون یک ماه پیش شروع شده گارانتی طلایی تعویض هم دارد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به مدت خیلی کم استفاده قیمت برد رو من 110 هزار تومان مدنظر دارم:)
Going To Change New HardWare Soon
|
|
سلام. مادربرد پیچ شده؟ ازش چه استفاده ای کردی؟ اورکلاک؟:دی
PUMAOC (26-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
عجب همه دوستان خیلی باحال شدند
مادربرد پیچ هم شده اور هم شده این رکورد که تو امضای منم هستم با همین برد هست اگر مشکلی داشت همین الان که دارم پست میزارم مشکلش رو میشد یا این همه مدت که دارم ازش استفاده میکنم
ازش صرفاً جهت اورکلاک پردازنده استفاده کردم و بس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و رکورد سوم جهان رو هم بدست آوردم
آقا کلاً بچه ها اهل دل شدند جدیداً باور کن اگر مین مشکل داشت خودم خجالت میکشیدم از اینکه به کسی قالب کنم
من نمیدونم دوستان چه فکری میکنند مگر اورکلاک اینقدر وحشتناکه!!!
.D3VIL. (27-09-09), murizaki_2000 (26-09-09), N@VID (27-09-09)
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست می گی وحید جان
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 27-09-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
زیر 98 بی انصافیه...نوش 140 است.
تازه اگر 30% کم کنید با اینکه یک ماه کار کرده می شود 98 تومان
( دقت کنید گفته حدود یک ماه کارکرده نه بدون گارانتی و یک سال کارکرده )
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط masterpc در تاریخ 26-09-09 انجام شده است
HWBOT SSA Member
شما راست می گین. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masterpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 27-09-09 انجام شده است
|
|
HWBOT SSA Member
داداش سعید بنده عزو کوچکی از این فروم هستم و مخلص تمام دوستان داداش شما بی زحمت اگه خریدار نیستین نپرید وسط معرکه. بعدش داداش وحید جان گفتن که گارانتی طلایی آواژنگ داره. اگه نمی دونید بدونید در صورت هر گونه بروز مشکل شما می تونید از همین برد در عان واحد که ببرید نمایندگی یکی نو تحویل شما خواد شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نصیحت رو از من بشنوید که برای بالا بردن پست هر جایی نمیشه پست داد بنده الان نفر چندم هستم که از شما شاکی شدم؟ به گمانم اگه نظر سنجی کنید براتون جالب باشه.
از قدیم گفتن زبون سرخ سر سبز رو دهد بر باد.
حالا من در جای برادر این هارو گفتم فردا نیایید توی پروفایل بنده دادو بیداد بکنید که بنده خوشم نمیاد.
وسلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 26-09-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
.D3VIL. (27-09-09), Labyrinth (26-09-09), Mahdi_Moosavi (26-09-09), Mehdi_Full (27-09-09), N@VID (27-09-09), Shahryar (27-09-09), vandelin (26-09-09), ViViD (26-09-09)
कभी हार
دوستان دو حالت بیشتر نداره که ! فرد یک قیمت را اعلام میکنه شما یا خریدارید یا نیستند اگه هستید با قیمتی که گفته میگید میخوام نمیخوایند و یا به هر دلیلی میخوایند قیمت پایین تری پیشنهاد بدید یا نکته ای را ذکر کنید توی پی ام بگید به طرف .
همون طوری رفتار کنید که دوست دارید به هنگام فروش قطعه ای باهاتون رفتار کنند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
سلام :
این مین در حال حاضر قیمتی در حدود 145 هزار تومان داره ( برای مشتری )
به نظر من زیر 100 هزار تومان یکم مفت خری هست ! تو سر مال نزنید ...
این مین سه سال گارانتی داره که یک سال اون گارانتی داغ تعویض هست ...
این مین ساخته شده برای اورکلاک ... اگر قرار باشه اورکلاک نشه که خوب آدم یک مین 50 هزار تومنی می خره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مین خوب است و قابلیت اورکلاک بالایی دارد ، برای کسانی که اورکلاک می کنند توصیه میشه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم این مین رو تازه خریدم و تو مین هایی که تا به امروز خریدم یک سبک دیگه ای داره ...
اگر نخریده بودم مطمئنان این رو می گرفتم ... بالای 100 هزار تومان هم می خریدم ...
در ضمن هر کسی این مین رو بخره و اصلا این مین هم مشکل داشته باشه می تونه یک ساعته با یک مین
نو تعویضش کنه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
قیمت تا 105 هزار تومان با هزینه پست پای خودم پایین آمد فقط به صورت برق آسا بخرید ازم دیگه :دی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks