ما که ظالم نیستیم. چند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
هنوز فروخته نشده مثل اینکه این مادربرد نایاب شده در بازار قیمتش زیادی بالا رفته کسی قیمت بالاتر نبود؟
مادربرد خیلی تمیزه کابلهای داخل جعبه از پلمپ در نیامده هنوز اگر واقعاً قیمت بازارش 360 هزار تومان باشد ظلمه من دارم نصف قیمت میدم کسی قیمت بالاتر نمیخواهد؟
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 08-02-10 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
ما که ظالم نیستیم. چند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (08-02-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
شما که سالاری برادر
قیمت من خداییش بالا نمیگم همون قیمت پایه که پست اول گذاشتم اگر فروش میرفت خیلی عالی بود
آقای حسینی گفتند 180 آخرش خریدار هستند و تا امروز خبرش رو میدم که پست کنم برای ایشون یا خیر
گفتم شاید آخرین دقایق باقیمانده باز هم شاید کسی قیمت بالاتر خواست
Going To Change New HardWare Soon
با احترام بنده زودتر اعلام آمادگی خرید کالای شما را کردم. کمی بالاتر هم میخرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (08-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks