به نام خدا
سلام.امشب با فروش شاهکار ایسوس یعنی UX31A در خدمت دوستان هستم.این لپ تاپ حز لوکس ترین،گرانترین و زیبا ترین لپ تاپ های دنیا محسوب میشه.لپ تاپ رو از خارج واسم آوردن و 10 روزی هست روشنش کردم
هرکجا ک زنگ زدم نتونستم اینو پیدا کنم یا قیمتش رو بدونم ! شما هم میتونید بگردید.فرق این مدل با ی چند مدل دیگه ای که در ایران بودن اینه ک ال ای دیش لمسی هست و کیبردش نور پس زمینه داره !(داخل عکس ها میتونید ببینید) . و گرافیکش اینتل 4000 هست که قابلت اجرای تمام فیلم با فرمت 4K رو داره !
باتری لپ تاپ فوق العادس 7 ساعت شارژ در حالت وای فای روشن و مرور اینترنت !!!
ساخته شده از الومینیوم یکپارچه
سرعت لود ویندوز با توجه به اینکه هارد لپ تاپ از نوع SSD 256 گیگ هست 2 ثانیه میباشد
لطفا اس بدید یا آف بزارید در یاهو 09169750307
یاهو : onlyforyou_7
مشخصات :
ProcessorIntel® Core™ i7 3517U Processor
- MemoryDDR3 1600 MHz SDRAM, OnBoard Memory 4 GB
- Display13.3" 16:9 HD+ EWV (1600 x 900)/Full HD (1920x1080) with Multi-Touch Screen
- GraphicIntegrated Intel® HD Graphics 4000
- Storage SATA III SSD
256GB
- CameraHD 720p CMOS module
- NetworkingIntegrated 802.11 a/b/g/n
BT 4.0 support (on WLAN+ BT 4.0 combo card)
*1
- Interface1 x COMBO audio jack
2 x USB 3.0 port(s)
1 x micro HDMI
1 x Mini VGA Port
1 x SD card reader
*2
>><<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >> >>>>>>>>>>>>>><<
قیمت >!!!!
4 میلیون تومان پایه
فروش به بالاترین پیشنهاد
قیمت در سایت های خارجی
http://www.cnet.com/laptops/asus-zen...-35338631.html
تعویض هم دارم با PC قدر با سی پی یو i7
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تصاویر پیوست شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks