یک عدد هارد 250 وسترن ساتا به فروش میرسد
کاربر شهرسختافزار
یک عدد هارد 250 وسترن ساتا به فروش میرسد
|
|
قیمت مورد نظر + مدل دقیق هارد + چقدر از گارانتیش مونده
این اطلاعات رو بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
raxfor (15-02-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
شرمنده یادم رفت
این رو روش نوشته
WD2500AAJS
تا 1/3/89 هم گارانتی داره
فاکتور خریدش هم هست که 3/11/86
یعنی گارنتی 3 ساله آلبالو
حتی یه بار هم فرمت نکردم الان هم همون XP اول روش هست فک کنم 40 گیگی فیلم هم آخرش بود با نرم افزار و MP3 از دانلودآفلاینم که اونم دیلیت نکردم
قیمت نمی دونم والا می خواستم کارت گرافیک بخرم 29 تومن خوبه؟
آخرین ویرایش توسط raxfor در تاریخ 15-02-09 انجام شده است
اگر برات مقدوره این برنامه رو دانلود کن بعد یک عکس از Tab سوم ( Health ) بگیر بزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط raxfor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشاپیش پوزش میطلبم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
اخه خیلی وقته رو سیستمم نیست
دو تا هارده 500 گرفتم تا بتونم دانلود آفلاین داشته باشم
یه نیم ساعت وقت بده تا برم با اون بیام بالا
بیا توی یاهو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط raxfor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایدی من اینه : X.Micron
|
|
کاربر شهرسختافزار
اوه اوه
فروش تو اینجا چقدر سختهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا نمیشه تو PM بپرسی من مجبور نشم برم دنباله یاهو مسنجر بگردم نصب کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواستن من میخوام قیمت رو یکم پایینتر بگو چون برای خودم میخوام مثلا 24 - 25 - 26 اینا میدی ؟
بعد اطلاعات روی هارد رو هم باهاش میدی ؟ ( هارد خودم با اطلاعاتش به باد رفته اگر اطلاعات رو باهاش بدی خیلی عالیه )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks